googleseouzman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar sitelerin neden spama düştüğü ile ilgili kısa bir özet ve tecrübelerimi yansıtmak istedim, siz de yorum ve eklemelerinizi yaparsanız sevinirim.
http://seo.amokas.com/site-neden-spa...algilanir.html
Makalenizi okudum ve oldukça alakasız ve mantık dışı buldum bunları ispatlayacak veya garanti edecek bir durum yok. Yanlış bilgile sunmayınız. Özellikle WHO is bilgisinden dolayı spam verip indexlenme me gibi bir durum olmaz. Google'nin bir ip'e ayrıcalık tanıyıp onu kara listeye almasına da sadece komik olarak düşünüyorum. Hatta en son cümlenizde aynı sektörde 100 tane sitede aynı WHO is bilgilerini kullanıp tecrübe edindiniz mi başarıya ulaşmanın münkün olmadığını öne sürüyorsunuz.

Ben aynı WHO bilgisine sahip 150 site kullanıyorum tamamen sorunsuz sıralamada iyi yerde olan siteler. İndexlemeleri oldukça hızlı 10sn. gibi kısa bir sürede, Söyledikleriniz ile uzaktan yakından ilgisi yok. Google ip durumuda şu şekilde olabilir aynı ip numarasında kullanılan sitelerden herhangi birinde güvenlik sorunu olabilir bu durumlarda aynı ipte bulunan diğer siteleride etkileyebilir.