Avrupa'da yapılan şakaların belki sadece %20sini Türkiye'de yapabilirsiniz. Çünkü bu tarz olaylara bayağı kapalı bir toplumuz. O %20 şaka içerisinden yapılabilecek bir şaka olmuş. Ayrıca özgüvenine hayran kaldım. Ben olsam yapamazdım kaldı ki yaptım diyelim gülerim O sebeple tebrik ediyorum arkadaşı. Fakat video editleme kısmında biraz daha geliştirebilirse kendini ve mimik gerektiren şakalarda sakalını keserse daha fazla verim alacaktır diye düşünüyorum.


Eleştiride bulunan arkadaşlara da bir lafım olacak;

Eleştiri bana göre örnekler sunarak, karşı tarafı aşağılamadan söz söyleme sanatıdır. Ağzına geleni söyledikten sonra; "bence" , "yanlış anlamayın" tarzında kelimeler kullanmak bana etik gelmiyor.

Ayrıca; yorum yapmak görüş bildirmek direkt konu sahibine geri bildirimdir. olumsuz görüş bildirebilirsiniz tabii fakat bence önemli olan yapıcı olması. @1'in bunu feyz alması ve bu yorumları süzerek daha iyi yerlere gelmesi gerekir.

Olumsuz görüş örneği vererek bitirmek istiyorum:

-Komik olmamış sanki. Suratındaki ifadeyi biraz daha
edbassmaster'e benzetebilirse daha fazla etkili olabilirdi.

Dipçe; Yani diyeceğim o ki insanların yapmaya çalıştıkları, uğraştıkları, emek verdikleri şeyler ile dalga geçmek, yargılamak, aşağılamak kimsenin haddine değil.