Gördügünüz sizin Watchout . Bu projeler After Effects ve 3D Max ile yapılmaktadır..
4-6 bin tl bu işin piyasası için çok uçuk miktarlar. bu kadar miktarlar çalıştıgınız kişiden kişiye degişmektedir..
4-6 bin TL ye Bilgeadam dan egitim alınır..
Creaweb arkadaşımızı kötülemek amacıyla söylemiyorum ama çok uçuk miktarlar. Bir 3D Max tasarımcısı olarak bu fiyatlar benim 2 aylık maaşım.
3DMax tasarımda 30 sn 60 sn önemli degildir o kadar. önemli olan Objenin aep veya 3dmax kendi formatında ne kadar ugraştıgınzdır. ki süre uzatmak yaratıcılıktan da öte render almanız biraz uzun sürer o kadar.
Bu projenin bedeli 1500 TL dir..
İyi çalışmalar.
Bazı projeler vardır. Belli fiyatların altında çalışılmaz. Müşteri açık açık profesyonel olacağını kalite seviyesinin yüksek olacağını yazmış. Aynı projeyi iki farklı vfxçi yapar aralarında dağlar kadar fark olur.
4-6.000 TL sizin iki aylık maaşınız olabilir ancak bu projede yer vereceğim VFX çinin 1 aylık maaşı 6.500 TL.
Niyetinizin kötü olduğunu düşünmüyorum. Ancak sadece fiyat teklifi vermeniz bizim verdiğimiz fiyat teklifi hakkında yorum yapmamanız sektöre de hakimiyetinizi gösterir ve daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Profesyonel düzeyde bir çalışma, hizmet ve destek için bizim belirlediğimiz bütçe 4-6.000 TLdir.
Saygılarımla.