Ürün
10.03.2014 de Aveadan hattın üzerine taahhütlü alınmıştır.
10.03.2016 ya kadar garantisi devam etmektedir. Üründe hiç bir teknik servis geçmişi bulunmamakla beraber telefonu
sürekli bayan kullanmıştır. Kullanımı sürekli olarak ekran jelatini ve kılıfla beraber kullanılmıştır. Telefonun arka kısmında ışığa tutarak anca görebileceğiniz bir iki kılcal çizikten başka bi çizik adına bir şey bulunmamaktadır.
Telefonun bataryası tam dolu iken normal günlük kullanımda rahat 2. günün akşamına kadar yetmektedir. Batarya da bi problem yoktur hor kullanılmamıştır.
Alırken sürekli kullanmak için aldık fakat kullanan androide alışmış, windows işletim sistemine hakim olamadı pek. Telefonu;
Kutusu, Garantisi, Faturası, Orjinal Kulaklığı, Orjinal Şarj Aleti, 2 gün önce alınan 35 liralık kılıfı, 15 liralık ekran jelatini ile beraber teslim edeceğim. Ankara dışına alıcı gelip görebilir veya önce ücret alınıp daha sonra telefon kargolanabilir.
Ankara içine elden gösterilebilir bi yerde oturur bi çay içeriz o sırada alıcı inceler çaylar alman usulü olur durum zaten zor her bakana ısmarlarsak işimiz var

İsterseniz bi parkta bankta veya ayakta da inceleyebilirsiniz veya hiç incelemeye de bilirsiniz ürünümüzden o kadar eminiz nasıl isterseniz