20 Ağustos 2014 tarihinde zet.com yani Nearbuyme Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticaret A.Ş. firmasının diğer projesi olan sopsy sitesinden mağaza açmıştım ve kredi kartı numarası girip 1 aylık ödemesini yapıp mağazama devam etmiştim.
Not: Aylık yüklü miktarda kredi kartı harcaması yaptığım için pek fazla ekstre incelemiyorum.
Neyse sonrasında nasıl olsa 1 aylık ödeme yaptım 1 ay dolunca mağazayı kapatırlar diye düşündüm. Ürünleri girdim öyle duruyordu mağaza. Sonrasında hiç ilgilenmedim.
Geçen gün can sıkıntısından ekstreyi bi incelim dedim ve bir baktımki Nearbuyme Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticaret A.Ş. firması tarafından 2 Şubat 2015 tarihinde 30 tl ücret çekilmiş. Sopsy sitesine girip ayarlara baktığımda gördümki 20 Ağustos tarihinden bu yana her ay kredi kartımdan 30 TL ücret çekmişler ve mağazayı devam ettirmişler. Yani 180 tl fazladan para ödemişim bunlara hemde boş yere.
Siteye girimde iptal edeyim dedim ama birde baktımki ne göreyim iptal diye bir seçenek yok ya kredi kart numarasını değiştireceksiniz yada yıllık satın alacaksınız.
Şimdi benim sormak istediğim şu benim onayım olmadan her ay nasıl olurda kredi kartımdan 30 TL çekerler?
Şimdi ben bunları avukata verirsem bir yaptırım olurmu?

Ayrıca ücreti çektiği tarihlere baktığımız zamanda bir düzen yok kafalarına göre ödeme almışlar hep