Şimdi ne olacak? Hmmm, kısacası tavuk gibi tüylerimiz yolundu. Kontratlar iptal edildi + kazanç miktarı ve süreleri %65 oranında düştü + live balance kısmındakiler SÖZDE swiss karta aktarıldı, o kartlar gelecekte aktif olacakta çekilecekte ölme eşşeğim ölme. Ne gelir ne aktif edilir, gelse bile 1 kuruş çekilemez. kazanç süreleri yarı yarıya indirildi + kazançlar 3/1 oranına düştü. buna ek olarak birde %20 çekme komisyonu eklendi. Yani kısacası battık olan budur.

Ben her zaman demiştim bu adamlar coingeneratin'un daha sosyetik ve daha sağlam imajlı görüntüsünü veriyorlar ama onlardan daha beter vuracaklar diye ve dediğim eni sonunda oldu.

Örneğin starter paketi aldın 99 Euro. günde 1.10 Euro kazandırıyor 6 ay boyunca. Ne yaptı 180 x 1.10 => 198 Euro. Bize maaliyeti neydi 99 Euro + (198'in %20'si komisyon) 39,60 Euro => 139 Euro maaliyet. 198-139 => 59 Euro

Yani 99 Euro yatırım yapacaksın, 6 ay sonunda masraflarını düştükten sonra 59 Euro kazanacaksın Kİİİ onuda alabileceğin kesin değil çünkü ödeme yapmamak için her türlü taklayı atıyorlar.

KISACASI SİSTEM BENİM GÖZÜMDE BİTMİŞTİR. COİNGENERATİON'DAN SONRA 2. GİREN KAZIK BU VE BU SEFERDE PİS GİRDİ. BİR DAHA BÖYLE İŞLERE GİRENİN 7 SÜLALESİNİ SİZ KIBLEYE ÇEVİRİN.