Merhaba;
HP DL160 GEN9
Intel Xeon E5-2609v3 1.90 GHz İşlemci (6 Çekirdek) (Toplam 2 işlemci takılabilir)
8 GB RDIMM RAM
Harddisk Yok (4 adet 3.5" disk takılabilir) (Non-HotPlug)
B140i RAID Kartı (Yazılımsal RAID yapılabilir)
550 Watt Güç Kaynağı
2 adet 1Gbit Ethernet Kartı
ILO4 Yönetim Yazılımı
KDV Dahil 2100$'dan (bugünkü dolar kuru ile yaklaşık 5200 TL) sağlayabiliriz.
Kerem ALPER
Bilintel Bilişim Tic. Ltd. Şti.
teşekkür ederim fiyat bi hayli yüksek kaldı. Ram konusunda önerinizide alabilirmiyim ?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:04:19 -->-> Daha önceki mesaj 12:59:27 --
Merhaba,
Uyumlu doğru ram olduktan sonra Kingston çalışır. Kingston sitesinde bellek arama bölümünde sunucu modeli yazarak arama yaptığınızda kullanabileceğiniz doğru rami size çıkartır.
http://www.kingston.com/tr/memory/system_specific
Yukarıdaki linkten arama yapabilirsiniz.
Bu arada HP almanızda özel bir neden var mı ? Farklı platform düşünceleriniz var ise Supermicro tarafında yardımcı olmak isteriz.
İyi çalışmalar.
mesajınızı görmemiştim kusura bakmayın. Bizi sürekli uyumsuz olursa ilerde sorun çıkartabilir şeklinde uyardıkları için orjinal ürün almak için yöneldik.
Hp olmasındaki tek amaç memnuniyet daha öncesinde kullandığımız dl320 modelleri var sorun yaşamadık hepsi aynı marka olsun diye düşündük. Server Şirket içinde kullanılacak Süpermicro olayını ilk kez duydum desem ayıp olmaz sanırım çok fazla bilgimiz olmadığını burdanda anlamış olabilirsiniz

Model ve bütçede bu makina uygun geldi.
İlginiz içinde teşekkür ederim.