Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
şükür panik atak vakası değil yaşadığın ama ilerisi öyle olacak gibi görünüyor o yüzden en acilinden kendine çeki düzen vermen şart.İlaç kullanman süreci hızlandırır diyeceklerdir ama
bu tür konulardan çok çekmiş biri olarak söylemek istiyorum kafanda bitireceksin ya da bitirmene sebep olabilecek birşeyler önüne çıkacak ve beynin bunu kabullenecek.
yıllar yılı bir ailen vardı ölüm kalım sadece tvlerde ya da çok uzak kimselerde olurdu
oturupda bir şekilde arkadaş ölüm var dünya da diye adam akıllı düşünmeden bir anda
evinde yanı başında canını kaybediyorsun , etkilenmemek zaten anormal olurdu , fakat bu etki her insanda farklı semptomlar gösterebilir , bazısı içine atar , bazısı uzun süre ağlar , bazısında da başka problemler ortaya çıkartabilir.
Üstesinden gelebilmek için sana kişisel önerim , dini konulara biraz daha önem ver.
İşten geliyorum , arabayı park ettim , birkaç dk yürüyeceğim derken , tuhaf birşey oldu hafif gözüm karardı , elim ayağım tutmuyor ayakda zor duruyorum derken , kalbim normalden daha fazla atmaya başladı , göğsüme vurduğunu hissedebiliyorum o derece, dedim arkadaş vakit geldi galiba gidiyoruz , soğuk soğuk terliyorum derken , kaldırıma hafiften düştüm , komşumuz farketmiş sağolsun geldi ikimiz apar topar hastaneye gittik , acildeyiz , doktorlar etrafımda biri gidiyor biri geliyor derken birde titremeye başladım , ellerim ve ayaklarım buz kesti , daha da gerildim , ara ara Şehadet getiriyorum sen anla durumu , iki kolumda delik deşik oldu kanlar alıyorlar testler , göğsümde birsürü probe ne olduğunu çözemiyorlar derken uzman farklı bir doktor geldi , tüm hepsini dışarı çıkardı , probleeri vs söktü üstümü başımı düzeltti , dedi kardeşim sakin ol , hiçbirşeyin yok , sadece panik atak geçiriyorsun şuanda , istersen bitmesini beraber bekleyelim ya da hafif yatıştırıcı birşeyler verelim serumla , dayanamıyordum bayılacak gibiydim zaten dedim düzeltin ne yaparsanız yapın , verdiler serumu 5 - 6 dk ya titreme bitti , 10 . dk ya eller ayaklar ısısı düzeldi , 30 dk ya hiçbirşeyim yok ŞÜKÜR. O dönem o kadar çok sıkıntım derdim vardıki ( Şükür Allah'a derdimiz kendi boyumuz kadar , bizim dert bildiğimizi nimet sayanlar var , fakat etkiliyordu beni o derece onu anlatmak istiyorum ) onlar ile birlikte vefat eden yakınlarım , iş yoğunluğum derken çok gerilmiştim vucut deşarj olamadığından bu şekil bir geri donus yaptı bana ...Allah kimselere göstermesin ne küçüğü ne büyüğü hastalığın hepsi can sıkar .. Tez zamanda sağlıklı günlerine dönmen dileği ile.