bugün bende kuzenimin zoruyla gittim ortamı gördüm ve çıkışta kustum. Kitle belli, bomboş kafalar, boş insanlar, bu tarzları seçmiyorlar, bu tarz insanlar, kısadan zenginliği duyunca koşarak gidiyo zaten...
velasıl adamlar bu boş ve işe yaramaz beyinleri alıyo bi güzel kendilerine amele olacak şekilde eğitiyo. bunlar öyle ki enes olgun bizim herşeyimiz, enes olgun bu dünya da benim en değer verdiğim ve en örnek aldığım insandır tarzında cümleler kurabiliyolar.
eğer işten anlıyosanız ki sizi tanıyan sizi davet eden sizi zaten anlatmış oluyo o insanlara, sizi en kolay şekilde etkileyebilecek kişi size sunum yapıyor. hatta 3-4 kişi toplanıp toplu sunum bile yapabiliyolar sizin bilgi haznenize göre. rakamları iyi ezberlemiş insanlardır kendileri, yasal olanı olmayını iyi bilen insanlardır, şirketlerin ne zaman kurulduğunu bilen hatta evrensel şirketler hiç bi zaman kapatılamaz para güvende diyebilen insanlardır. yani sizin saldırı noktalarınızı çoktan belirlemeye çalışmış cevapları da çoktan düşünmüşlerdir. ama velasıl isimlerini kağıda bakmadan söylemezler. çünkü çok zekiler. neyse
bilgisayarı güvenli mood'da bile başlatamayan insanlar, hosting ne demek bunu bile bilmeyen insanlar limitsiz özellikleri bulunan bir web sitesi satıyor. ve diyolar ki bu web sitesiyle şunları yapabilirsin.
tasarımdan para kazanabilirsin.
reklamdan para kazanabilirsin.
yada satış yaparak para kazanabilirsin... ki bizim yaptığımız da bu diyerek ekliyorlar.
tabi burda önemli olan ürün değil. burda önemli olan saadet zinciri. pardon saadet zinciri yasaklanmıştı dimi çünkü saadet zincirinde ürün yoktu, ortada görünen onlarca para vardı ve vergi yoktu, yerel yönetimlerinde hoşuna gitmezdi bundan dolayı yasaklamışlardı... neyse durum bu olunca pazarlama olayına girmişler, bi ürün koymuşlar ortaya ki web sitesi çok mantıklı, bu ürünü satarak vergiyi hesap ederek devletle ilişkiyi düzeltmişler, birde biz yasal iş yapıyoruz al bak fatura al bak vergi demişler. sonuç olarak yasal bi saadet zinciri oluşmuş. bomboş insanlardan. (parayı nasıl buldukları da geliyo)
işin kötü tarafı rütbe arttıkça alınan eğitim nasıl etkilersin? nasıl kendine çekersin? tarzında psikolojik oluyo. zaten üst rütbeye ulaştığında olmayan beyinde tekrar gelmiyo yerine bu insanlar için. alt kademedeki insanlarda en azından verdiğimizi kurtaralım sonra şeytan görsün yüzlerini diyerek yalanlara dolanlara en yakınlarını bile buraya katmaya çekinmiyolar. sonra 6 kişiyi bulunca pat bırakacakken rütbe artıyor seni daha çok kendine bağlıyo derken verdiğin emekler cartlar curtlar da göz önüne gelince nakil beyin olmadıkça bu insanlar kolay kolay mantıklı düşünüpte mantıklı şeyler yapmıyolar.
neyse sunum yapılan insan paketi satın almayı kabul ederse ve 750$+KDV ödeyecek parası yoksa bunlar içinde planlar geliştirmişler. telefon rehberinde çok psikolojik ve stratejik planlarla eşinden dostundan para istetiyorlar. bahaneleri çok güzel sağlık vb. bu olmazsa sana kredi verebilecek banka bulabiliyolar yada gsm hatlarının, örneğin xx hattının iphone 6 vermesi gibi, telefonu alıp hemen satıyosun eline nakit geçiyo sen gidiyosun paketi peşin alıyosun, seni ref alan senden komisyonunu hemen alıyo sende olmayan iphone parasını ay ay ödüyosun, ki zaten bunu 1 ayda çıkarta bileceğine inandırıyolar. (beyin free)
neyse daha fazla yazmak istemiyorum

ben çok üzüldüm açıkcası, kuzenlerim için değil. onların yine parası vardı hak ettiler de parası olmayan onca insanı yalanlarla dolanlarla kendi verdikleri parayı kurtarmak için hayal bonusuna sokmak insanlık için üzücü.
bu tarz insanları uyarın diyemeyiz zaten kitle belli, herkes yaşasın görsün, yorumlarken yazım yanlışı yapmış olabilirim dikkat etmedim, okuyan gören birinin fikrini değiştirmesinde rol alırsak ne güzel