Programı bir akrabama kurdum çalıştırdım gördüğüm en iyi organik hit programı diyebilirim. Nedenine gelince belki bizdeki hatalıydı bilemem ama gezdiği siteleri ve o sitelerde açılan herhangi birşeyi bize göstermiyordu sadece program ara yüzü görünüyordu. Bu çok güzel. Ayrıca sistemi hiç kasmadan çalışıyordu.
Ama gördüğüm eksikleri var.
Misal Google den arama ile gelenler parametre aramasıyla geliyor olarak görünüyordu bu bence faydalı değil yani anahtar kelime ile gelmiş gibi görünmüyor googleden. En azından sayyac.com da öyle gösteriyor bu kötü bence.
Diğer bir durum ise sanki program arada takılıyor.
yaklaşık 2.5 yıl önce google'ın https ye geçmesinden dolayı aradığı kelimeyi google'ın kendi sayaç sistemi analitikten dahi göremezsiniz. sadece eski işletim sistemine sahip eski tarayıcısı olan kullanıcıların arayıp geldiği kelimeleri görebilirsiniz. kelimeleri görebilmeniz için google web yönetici araçlarından arama sonuçları kısmından kelime ile geldiğini görebilirsiniz.
programı simge durumunda kullanırsanız herhangi bir kasma yaşamazsınız. yaklaşık 20-30mb civarı ram kullanır.
düzenli kullanımınızda birkaç haftada belirlediğiniz kelimede yükseldiğinizi görebilirsiniz.