SESLİ TANITIM 1 DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ SESLİ TANITIM 2 DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
BUGÜNE ÖZEL 3 ADET 1 ER DAKIKA SESLİ TANITIM HEDIYESI
https://www.youtube.com/watch?v=gjHS3FdEzc0 
....
SİZİNDE BİR KENARDA DURMASI GEREKEN SİSTEMDİR... ŞUNU GARANTİ EDEBİLİRİM 1 AYDA güzel bir domain adı ve reklam ile en az kazanacağınız miktar 300 TL Dir[/COLOR]
HERKES KAZANSIN.... İpekWebDemo olarak
Son Noktayı koyduk!!!!
ÜRÜN TESLİMATLARININ SAĞLIKLI OLARAK YAPILMISTIR.. LÜTFEN ÖDEMEDEN SONRA MAİL ADRESİNİ PM İLE BİLDİRİNİZ.. PAKET İÇERİĞİ NEDİR
1****
www.ipekwebdemo.com ANA TEMASI VERİLİYOR
2****
http://ipekwebdemo.com/sayfa-kampanyali-scriptler
İÇERİSİNDE BULUNAN 53 sistemin tümü (script) artı piyasa değeri her biri
100 TL olan
3 hediye surpriz sistem
3****
webtasarimv1.web-ofisi.com FULL PAKET OLARAK TESLİM EDİLECEKTİR
KAMPANYA FIYATI : 150 TL
Aşırı Yoğunluktan dolayı site siparişlerine bakılmamaktadır.
7/24 CANLI DESTEK alanından sipariş verebilirsiniz
Sistemleri kurup reel ve nette satış yapan arkadaşlar pm le değil yoruma yazın teşekkür mesajlarınızı

)
ÜRÜN SATIN ALAN ARKADAŞLAR MAILE CEPLERI BEKLİYORUM YENI EKLENECEK ÜRÜNLERI guncellemeleri ÜCRETSİZ ALACAKLARDIR
İPEK WEB DEMO ANA TEMA GÖRÜNTÜSÜ
YÖNETİM PANELİ TÜM SİSTEMLERİN AYNIDIR
MEMNUN MÜŞTERİLERİMİZ
Script satın aldım ve çok iyi satıcı, iş yapmayı düşünenler bence hiç beklemesin.
Kampanyalı paketlerde toplu alımdan faydalanılmıştır. Hediye pakette verildi. Hızlıca dönüş ve destek sağlandı. Çok teşekkürler yeni scriptler çıktığında lütfen banada bildirin
script alındı , ödeme yapıldı , ilgili arkadaş teşekkür ediyorum..
Script satın aldım ve çok iyi satıcı, iş yapmayı düşünenler bence hiç beklemesin.
script alındı , ödeme yapıldı , ilgili arkadaş teşekkür ediyorum..
Alışveriş yapıldı. Yardımları,açıklamaları ve güveni için teşekkür ederim arkadaşımıza.
selam arkadaşlar madem çalışcaksınız böyle güzel insanlarla çalışın. Arkadaş okadar ilgili ki anlatmakla bitiremem bişe sordunya yandın

sana elinden gelen bütün gayretle bilgi veriyo işinde profösyönel helal olsun.
Scriptleri aldım gerçekten çok ilgili birisi.. Teşekkürler.
İlandaki scriptlerden aldım, teşekkür ederim.
eee iş kaliteli kişide kaliteli olursa yoğunluk olur
Paket Sipariş Verildi. Paket Hazırlanıyormuş. İlgili Arkadaşa Teşekkür Ediyorum. Başarılarının Devamını Diliyorum. Yeni Sistemlerde ve Yeni Alışverişlerde Görüşmek Üzere.
CNEWS Rumuzlu Arkadaş bayimizdir. Sitesinde Bize Ait Olan Scriptleri Bayi Olarak Alıp Satışını Yapmaktadır.
CNEWS Rumuzlu Arkadaş aday tanıtım temamızın satışı için bizden izin almıştır. ( her yeni siparişi için tema ücretini bize ödeyecek ve kendi müşterilerine satış yapabilecektir. )
Sistem alındı. Gecenin bu saatinde bıkmadan usanmadan beni dinleyen arkadaşa teşekkür ederim.
canlı destek 24 saat açıktır gece 4 de olsa çekinmeden yazabilirsiniz
Saygılarımızla
www.ipekwebdemo.com
0850 302 63 31
BAYİLİK DURUMU
Temafabrika bayilik anlasması yapıldı sistemleri eklenecektir..
YENİ BAYİLİK temafabrika.com ÜRÜNLER EKLENECEKTİR 
YENI BALIK HAYIRLI OLSUN BULUTUMO
<!--Emeğe Saygı: Copyright © ipekwebdemo-->
FİYAT : PM ile isteyiniz.. güne özel kampanyaları kaçırmayınız
canlı destek 24 saat açıktır gece 4 de olsa çekinmeden yazabilirsiniz
TURKİYE DATALARI GSM FİRMA TEL ADRES 81 İL