Sercedes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen ne yapacağını bilmiyorsan millet ne yapsın? Bu soruyu ilk önce kendine sor sonra empati yapıp bilgi verelim.
Bu site işlerinde yeniyim, ne gibi çalışmalar yapsam hangileri faydalı olur diye ben konuyu açtım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:00:16 -->-> Daha önceki mesaj 18:59:33 --

mgmslck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne biliyorsanız onu açın. çok basit. kimse sizi sizden iyi tanıyamaz. iyi bildiğiniz şey üzerine açın, yapın. bu kadar net yani. istediği kadar niche olsun, sen ferrari lamborghini hakkında bir şey bilmiyorsan kazanamazsın arkadaşım. ama iyi biliyorsan sağlam bilgin varsa yüksek rekabette bile rakibini ezersin sağlam çalışmayla.
Ben zaten ne üstüne açacağımı biliyorum. Ne gibi çalışmalar yapsam siteye onu soruıyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:00:53 -->-> Daha önceki mesaj 19:00:16 --

myozkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz sert çıkışmışsınız hocam. Arkadaş gibi bende yeniyim, birkaç senedir youtube sektöründen gelir sağlıyorum fakat orada bugün kazandığın paranın ertesi gün garantisi yok. Bu yüzden web sitesi işine yöneldim.

Her neyse sadede geleyim. Tahmin ediyorum arkadaşın sormak istediği ve benimde merak ettiğim konu; küçük niche sitelere yönelmek mi yoksa, genel içerikli bir web sitesi açmak mı daha doğru olur. Olay ne yaptığını bilmemek değil, bilen kişilerin tecrübelerinden faydalanmak. Aydınlatacak arkadaşlara minnettar olurum.

Saygılar.
Android üstüne bir site kuracağım. 30 klık bir sitem var aynı sektörde.