Kusura bakmayında ben sayfa satışı yapıyorum. 200k lık sayfa satıyorum 500 1k beğeni geliyor durumlara ama alıcılar dönüş yapıyor ve niye beğeniler düşük diyorlar? Böylede birşey var o zaman? Hatta ben size dönüş yapacağım diyorlar oyalıyorlar ama hiç dönüş yapmıyorlar? Bunlarda satıcıları etkiliyor.. Alıcılar şöyle birşey arıyor 200k olcak ve 5 6 k beğeni gelcek durumlara tarzında sayfa arıyor bunuda 300 400 TL'e arıyorlar.. Hatta bazen tartışmaya girdiğimde oluyor adam sayfama organik değil diyor ama ben full organik diyorum. Alıcılar bence satıcıları oyalamaktan vazgeçebilir.. Telefonda görüşüp anlaşıyorum adamlarla yarın alıcaz diyorlar yarın oluyor adamlar gelmiş başka sayfa aldık şu kadar paramız kaldı bu fiyata verirsende alırız diyorlar.. Bence bu sorunlar çözülmelidir.. Sizin dediklerinizde çözülmelidir.. Bence satıcıların daha çok sorunları var.. R10'da sayfa alıcıları ölü fiyata arıyor bu yüzden bende çok sağlam sayfalarımı satmak istemiyorum. 1k 2 tl'den vermem o kadar aktif sayfalarımı. Otolikeye 1k 5 TL verenler organik sayfaya 1k 2 tl fiyat biçiyorlar. Bu yüzdende artık çok sağlam sayfalarımı satmıyacağım emin olun kimsede satmaz artık. Reklamdan daha çok kazanıyoruz.