Biraz sert çıkışmışsınız hocam. Arkadaş gibi bende yeniyim, birkaç senedir youtube sektöründen gelir sağlıyorum fakat orada bugün kazandığın paranın ertesi gün garantisi yok. Bu yüzden web sitesi işine yöneldim.
Her neyse sadede geleyim. Tahmin ediyorum arkadaşın sormak istediği ve benimde merak ettiğim konu; küçük niche sitelere yönelmek mi yoksa, genel içerikli bir web sitesi açmak mı daha doğru olur. Olay ne yaptığını bilmemek değil, bilen kişilerin tecrübelerinden faydalanmak. Aydınlatacak arkadaşlara minnettar olurum.
Saygılar.
Bir insan parayla ne yapacağını bilmiyorsa ben ne yapayım? Sizin gibi dememiş ki küçük nichelere yönelmekmi iyi olur yoksa genel içerikli web sitesi açmakmı daha iyi olur dememiş.
Demiş ki 1.3K param var ne yapayım?
Arkadaşa anlatın o vakit 1.3K paraya ne yapsın. Bir insanın o parayı nasıl değerlendireceği hakkında bilgi vermek için insanı tanımak ve insanın hangi alanda tecrübe edindiği bilmek gerekir.
Şimdi ben sana soruyorum arkadaşa böyle bir kelime kullanmam sert çıkmamımı yoksa biraz düşündürmesinimi sağlıyor?