Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli fikirleriniz için teşekkürler, eksper değişikliği olayını araştıracağım.

Öncelikle cevabınız için teşekkürler, ikinci olarak cümle sonlarındaki ünlemlerin mantığını anlamadım? Amaç beni azarlamaksa siz kim oluyorsunuz? Amaç tepki koymaksa yine de tepki koymadan telkin edici şeyler söylenmesini tercih ederim, zira burada bir kaybımız mevcut. Geçmiş olsun bile demeden.. Neyse konuya geleyim ucuza yaptırdığımızı nereden biliyorsunuz? Acente acente gezip ucuzunu aramadık, birinci dereceden akrabalarımızdan birisi eski bir sigortacıdır, kendisinin zamanında yaptığı sigorta ve kasko şirketi ile çalışmaya devam ediyoruz; 9 yaşındaki aracın ilk kazası oldu (aracı sıfır aldık) daha önce de kaskoya falan ihtiyacımız olmamıştı. (kaskosu hep vardı, hasarsızlık indirimi %60 bu aracın)

Yani ucuzunu alalım hepsi aynı nasılsa gibi bir düşüncede olan bir insan zaten değilim, aksine ucuza para verecek kadar zengin değilim zihniyetinde olan birisi olmuşumdur hep. Yine de yaklaşımınız kırıcı, zannımca yanlış ve saygısızca.

Saygılarımla,
Alperen bey çok özür dilerim. Cümle sonlarına ünlem koymaktaki amacım sizi azarlamak değil - ki haddim değil - sadece insanlarımızın bu konuda bilgisiz davrandıklarını vurgulamak. Yoksa size karşı bir azar söz konusu değil. Diğer konu ise sigorta firmasının adını verirseniz daha sağlıklı yardımcı olabiliriz.