Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adwords konusunda pek deneyimim yok.Kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum ama bazı sorunlarım var.Bu konuda bana yardımcı olacak kişiler varsa duacısı olurum.

Beklenen tıklama oranı: Ortalama
Reklam alaka düzeyi: Ortalama
Açılış sayfası deneyimi: Ortalama

Şimdi bunları çok okudum ama şöyle bir sorun var.Sanırım Konkasör kelimesinde site.com/konkasor.html yapmam lazım.Ama sonuçta biz firmayız ve ürünlere reklam veriyoruz.Ürünler içinde konkasör kelimesi geçiyor geçmesine ama buda yetmiyor sanırım.Ne yapmalıyım bu konuda.
Düşük arama hacmi bazı kelimelerin yanında bu geçiyor.Reklamlarım gözükmüyormu görünüyor diyor ama ben bulamadım hiç.Bu konuda ne yapabilirim ?
Birde son sorum.Mesela düşük tbmden ötürü ilk sayfada gösterilmediğini belirtiyor.Bana verdiği 2,75 ise bende onunla değiştiriyorum tbmyi ama gene ilk sayfada gösterilmiyor.İlk sayfa için ne yapabilirim ?

Açılış sayfası deneyimi: Ortalama bu reklam metnine yazdığınız kelimeler ile içerik sayfasında geçen kelimelerin karşılaştırılmasıyla ortaya çıkar. Buna dikkat edin.

Zaten sizin hesabınınız durumu bu ise muhtemelen reklam kalite puanınız da düşüktür. O yüzden ilk sayfa reklamı için 2.75 bil verseniz kalite puanınızdan dolayı alt sıralarda yer alırsınız.

Bu konu ile ilgli Google Türkiye ekibini arayın 11 hafta yada 14 hafta ücretsiz destek veriyorlar. Bütün ayarlamaları yapıp hesapla birebir ilgileniyorlar.