Uzun zamandır burayla çalışmıyordum içeride çok az bakiyem kalmış.Onu dün gece istekte bulundum.Bu sabah yatırmışlar.Güzel br olay hoşuma gitti.
Ben ve beraber çalıştığımız insanlar şu an ki kullandığımız filehosttan pek memnun değiller.Eğer k2s 14 gün balance tutma süresini düşürür yada kaldırırsa , yakın süre içerisinde çalışmayı düşünebiliriz.
Ekleme
Hesaba hiç el sürmediğim halde linklerim silinmemiş.İçinde yılı geçkin dosyalar var.Hatta ara ara belirsiz periyotlarda 2 3 gün üstüste satışlar dahi vermiş
14 gün tutması iyi bir şey çünkü aşırı kredi kartı hırsızlığı var ben de başta niye diyordum ama işin içine girince anladım.
Charge back olayı aşmış durumda yurtışında. O Yüzden bu herkesin iyiliği için emin olun.
Turbobit gibi komik komisyonlarla uğraşmayın arkadaşlar artık mobili aktif etmek üzereyiz sadece sizin için 4 gün yoğun tempo ile uğraştım bunun için. Menajeri olduğum uploaderları double check ile denetleyeceğim de bu baya mesai alacak umarım kullanırsınız.
Ek olarak başka istekleriniz olursa söylemekten çekinmeyin. Sadece moderatör gibi görmeyin beni mobil sistemi doğrudan ben getirdim Jeff'in aklında yoktu, sıcak bakmıyordu ikna etmek de kolay olmadı. Ben kendim de zamanında yaptığım için Türk uploaderın isteklerini az çok biliyorum. Ona göre taleplerde bulunuyorum.
Satışları iyi olanlara isteği doğrultusunda özel imkan da sunuyoruz benimle iletişime geçmeniz yeterli.