Know adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu Bu Bu Kurallara Göre Satış yapmak istiyorsanız buyurun.
Bu Bu Bu kuralları takmayıp satış yapmayı düşünüyorsanız biz buna izin vermiyoruz. diye muazzam şekilde özetlemişler. başka ne yapmaları lazım?
kafanıza vura vura'mı anlatmalılar bu ısrarın nedeni nedir? siz daha iyisini biliyorsanız buyurun 10 numara alan adınızla sizde kurun bir PAZAR.

not: bahsi geçen siteden açıldığı günden bugüne hiç bir ticari çıkar / menfaat ilişkim olmamıştır. ancak sezar'ın hakkı sezar'a kardeşim.
know hocam beni anlamak istemiyor musun ? yoksa anlamıyor musun ? hocam domaini ben arkadaştan aldım banane onun hesabı kitlenmişse , adamlara diyorum domain artık bende arkadaşla ilgim yok onun hesabı kitlenmişse ben ne yapayım domaini eklemek istiyorum. ben her defasında herkese mi soracağım bu alanadlarında banlı mısın diye.

bilgi : domain ekleme bölümünde ekleme yaparken bu hatayı aldım. sorun bende mi yani kuralları batsın onların milleti salak yerine koymaktan başka açamları yok.

bu arada benim kafama vurmalarına gerek yok. Allah akıl vermiş bir daha o firmayla çalışmayız olur biter. Birde ben niye pazar kurayım pazarcı mıyım bu konuda size birşey demek istemiyorum anladınız.

ancak sezarın hakkı Hakkı Bulut'a hocam