Arkadaşlar kloxo ayarlarından anlamıyorum kendim yapmaya çalıştım kaynak araştırdım ancak maalesef bulamadım.
Domain eklemek istediğimde :
could_not_add_mail [Error - no authentication database connection. Initial open.
böyle bir hata alıyorum ve ekleyemiyorum. Ayrıca ssh ayarlarında sorun var sanırım putty ile bağlanıyorum ip yazıp
sonra şifreyi hemen yazdıktan sonra kapanıyordu birşeyler yazıp. Ne yazdığını bulmak için 4-5 kez printscreen yapmaya çalıştım en son yakaladım ve şöyle bir yazı yazıyormuş:
This account is currently not avaible.
Vdsyi aldığım firmanın kloxo hakkında söylediğine göre bilgisi yokmuş ( düzenlemeler kısmında) bu yüzden yardım edemediler.
Yardım edebilecek arkadaş olursa çok sevinirim
Sorunları çözdüm
ilk sorun için sunucuya yönlendirdiğim domainlerin birinin uzantısı ile mail sunucusu kurmam gerekiyormuş port v.s atamam lazımmış bayağı aradım ama yabancı kaynaklar ile buldum 465 portunu atayarak bu sorunu çözdüm.
ikinci sorunda da direkt root şifresi ile giriş gerekiyormuş port 22 olarak düzenlenmeliymiş ssh ayarlarından onu da düzenledim.
Ben çözmek için tüm günümü verdim umarım bu tarz sorun yaşayan arkadaş olursa yardımcı olur. ek olarak işime yarayan bir bilgi daha var eğer kloxo panel kurulu bir serverda film botu gibi bot çalıştırmak istiyorsanız "kloxo curl enable" diye arayın curl aktif etmeyi öğrenin ve res atın bu sorun da çözülüyor.