SilverWolf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba;

Webmaster araçları scriptleri satın aldım. Denemek için reseller bir sunucuya kurduk ama performans alamadık. Bazı scriptler çalışmadı. Script sahibinin bana söylediği kısaca şu;

Execution Time 60 saniyeden yüksek olmalı, Mysql 30 saniyeden sonra çalışmayı kesiyor v.s diyor sanırım.

Scriptle ilgili filanca gereksinimi karşılamıyor durumu olmayacaksa 1 haftalık deneme hesabı açabilecek hosting firmalarından irtibata geçmelerini rica ediyorum. 1 hafta deneyeceğiz, olumlu sonuç alırsak ödeme yaparım, denene hesabı açtığımız süreden başlatırsınız üyeliği..

Yurtdışına yönelik bir site olacak. Lokasyon İngilitere veya Amerika olmalı.

Lütfen 'sunucuda şu kurulu değil, bu limit var' diyecekler irtibata geçmesinler.

Başlangıç için çok yüksek trafik veya alana ihtiyacım yok.. Site hitlenirse arttırırım ihtiyaca göre.. Scriptleri çalıştıracak giriş seviyesi host yeterli..

iyi çalışmalar.
Merhaba,

İsteğinizi karşılayacak kesinti hız veya hizmet konusunda kesinlikle sorun yaşamayacağınız %100 gerçek Cloud SSD hosting paketlerimiz bulunmaktadır.(Günlük Farklı Sunuculara Yedekleme) Sitemizi ziyaret ederek yüksek özelliklerde paketlerimizi inceleyebilir memnun kalmadığınız takdirde 7 koşulsuz şartsız geri iade talep edebilirsiniz.

Aylık $9,99 dan başlayan fiyatlarla Cloud SSD Reseller paketlerimiz yüksek standartta ve özelliktedir. Belirttiğiniz özelliklerde economic plan reseller ihtiyacınızı karşılayacaktır. Ayrıca 10 siteye kadar barındırma izinli hosting paketlerimizide inceleyebilirsiniz, ihtiyacınızı karşılayabilir.

1 İle 10 arasında site barındırabileceğiniz SSD Cloud hosting paketlerimiz
(Ödeme: 3 Ayık, 6 Aylık, Yıllık)

Cloud SSD Reseller Paketlerimiz

7 gün boyunca deneyebilir memnun kalmadığınız durumda paranızı geri isteyebilirsiniz. Ayrıca PHP selector yardımı ile PHP ayarlarınızı scriptinize göre uyarlayabilirsiniz, gerekli döküman aşağıdadır,

PHP Selector Nedir? Kullanımı

Kafanıza takılan sormak istediğiniz bir konu varsa sitemizden destek talebi oluşturun lütfen, hızlı bir şekilde geri dönüş sağlanacaktır,

Teşekkürler.
CloudBunny.Net