WORDPRESS
Wordpress siteleriniz başta olmak üzere tema edit (düzenleme), tema türkçeleştirme, SEO ayarları, pagespeed, W3C, vs . tüm konularda teknik destek vermekteyim.

E-TİCARET
E-ticaret siteleriniz için SEO optimizasyon, ürün girişi, ürün odaklı reklam ve tanıtım çalışmaları, sosyal medya yönetimi ihtiyacınız olana dijital pazarlama stratejierinizi geliştirmede ve uygulamada destek vermekteyim.

SEO & SEM
Günümüz rekabet piyasasının olmazsa olmazından olan SEO & SEM çalışmalarınızı bütçenize göre aylık olarak çalışma planı belirleyerek, ekonominizi yormadan BAŞARI ODAKLI hizmet veriyorum.

CSS3.0 - XHTML - JQUERY - PHP - MYSQL
Web teknolojilerinin nimetleri ile isteğiniz doğrultusundan özel çalışmalar sunmaktayım.

KURUMSAL WEB PROJELERİ
Firmaların ihtiyaçları olan B2B & B2C ye yönelik özel çalışmalar yapmaktayım. Özel form oluşturma, sipariş giriş sistemi, teklif toplama vb. özel çalışmalar programlamaktayım.

HAKKIMDA
7 yılı aşkın bir süredir çeşitli ajanslar ve kurumsal şirketlerde medya, reklam, eticaret ve kurumsal iletişim sorumluluğu üstlendim ve bu alanda firmaların gelişmelerine yönelik destek verdim. Son olarak kişisel sebeplerden dolayı istifamı vererek işimden ayrıldım ve bir süre kendim çalışmaya karar verdim. Kısmet olursa ajans kurma yolunda çalışmaktayım.

Sizlere sürekli çalışma adına hizmet vermekten mutluluk duyarım...

İnternet sitemi ziyaret edin: http://www.engintoprak.com/