ÖNEMLİ DUYURU. Keep2share Mobil Ödeme Seçeneğini Aktif Ediyor!
Hem de kredi kartı satışları gibi aynı komisyon üzerinden. Yani %50, rakam olarak 6,5$ (Şuan Yaklaşık 16 Lira )
Arkadaşlar bazılarınızla önceden konuşmalarımız vardı ben de 10 yıl kadar uploaderlık yaptığım içm tüm tedirginliklerinizi özellikle resellerlar konusunda gayet iyi biliyorum.
Türkiye'de özellikle Türk kaynaklı satışlarda mobilin önemini çok iyi bildiğim için Jeff ile konuştum güvenilir bir firmadan aldığımız teklif ile mobil ödeme seçeneğini aktif etmek üzereyiz. Artık Turbobit ve Letitbit'e zorunlu değilsiniz.
Peki güven problemini nasıl çözmeyi düşündük?
Arkadaşlar mobil ödeme için tek bir firmanın altyapısıyla anlaştık. Dolayısıyla Keep2share ve Fileboom üzerinden yapılacak mobil satışları ilkinden sonuna dek ben bileceğim. Firma bana özel bir panel verecek bu işin başlanıgıından itibaren tüm mobil ödemeleri denetleyebileceğim.
Ek olarak uploader olarak menajerliğini benim yaptığım ( menajerini profil ayarlarından manul olarak beni seçenler ) uploaderların satışını double check yaparak hem k2s hem mobil panelinden denetleyeceğim.
Ben firmaya güveniyorum zaten çok iyi niyetli olduğunu bize birçok şeyi teminat vererek gösterdi. Ama sizlere sorumluluğu alırken samimi ve güvenilir olacağıma söz verdiğim için ben ayrıca iki panelden de denetleyeceğim. Bunu bana öneren de firmanın bizzat kendisi. Artık sadece yurtdışı değil yurtiçi paylaşımlarınızda da Keep2share kullanarak yaygınlaştırabilirsiniz.
Pazartesi - Çarşamba Arası Sistemi son anda bir aksilik çıkmaz aktif ediyoruz. Hepimiz için en iyisi Dileğiyle.
Yalın