Arkdaşlar merhaba ben soyoustart firmasından bir linux sunucu alacayım fakat araştırma yaptığımda detaylı bilgi bulamadım

Sizlere bir kaç sorum olacak

1-SUAN HOSTING HIZMETI VERIYORUM VE 200 ADET DOMAIN BENIM SERVERIMDA BARINIYOR. BUNLARI 1 ADET SOYOUSTART SERVERI ALIP ONA TASIMAK ISTIYORUM. ALDIĞIM SUNUCUDA 200 ADET MUSTERILERIME AIT HOSTİNG BARIDABİLİYORMUYUZ. BAZI FORUMLARDA SADECE KISISEL KULLANIM ICINBU SERVERLARIN KULLANILABILECEGI SEKLINDE YAZILAR GORDUM AMA EMIN OLAMADIM. Hosting, video convert, oyun veya başka amaçla kullanabilirsin

2-BEN TEST ETMEK İÇİN 1 AYLIK SUNUCU ALICAM. EGER MEMNUN KALIRSAM DEVAM EDICEM. EGER 1 AY DAHA YENILEMEK ISTERSEM TEKRAR KURULUM ÜCRETİ İSTİCEKLER Mİ ? kurulum ücretleri tek seferlik, bir sonraki yenilemelerde bu ücret yoktur. 6ya bölersen bilgiğim kadarı ile 6ay boyunca ödeme yaparsın

3-SUNUCU ALINDIGINDA İŞLETİM SİSTEMİ DIŞINDA CPANEL WHM LİSANSLARIDA GELİYOR MU ? lisanların tümü ek ücretlidir.

4-BAZI FORUMLARDA TEKNK DESTEĞİN ÇOK YAVAŞ OLDUĞUNU OKUDUM.TEKNİK DESTEK KONUSUNDA SORUN YAŞAYAN VARMI ?
teknik destek çok yavaş ama kolay kolay ihtiyaç duymazsın, formdaki arkadaşlar daha hızlı yardımcı olabilirler