WhiteDay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yt adsense ile web adsense birbirinden farklı. web adsense 20 tl'yi geçince hemen pini gönderir ama yt adsense'te bir sonraki ayın 11'inde ödemeler kesinleştikten sonra eğer 20 TL'yi aşmışsan pin gönderilir. senin pin gönderilmiş.

ilk pini otomatik oluşturulur ve gönderilir. 2 ve 3. pinleri sen isteyeceksin. bir pini istedikten 3 hafta sonra yeniden pin isteyebilirsin. 2. pini de istemişsin sen, 2. pini istedikten 3 hafta sonra yeni pinini iste.

pin tr'ye gönderiliyor ama ptt çalışanları o pinleri ne yapıyorsa bazen kaybediyor. 3 adsense hesabımdan 2'sine pin geldi birine 3 kez istememe rağmen pin gelmedi benim. bu tür durumlarda adsense'e kimliğini önlü-arkalı tarayıp gönderirsen adsense hesabını onaylıyorlar.

kazancına gelince de 250*0.07=17.5 TL adsense hesabında da şu şekilde görüntüleyebilirsin.

performans raporları ( üstte ) => ürünler ( solda ) => içerik barındırıcıları için adsense kısmına tıklarsan günlük kazancını görebilirsin. bunu da sık kullananlara eklersen direk ulaşabilirsin.
saolun hocam dediğiniz gibi ilk pin gelmedi her girişimdede pin istiyo yeni bir tane istek gönderdim bakalım bu sefer gelecekmi
ayrıca dediğiniz gibi araştırdım kimlikle açılıyomuş
dediğiniz gibi yapıp youtube üzerinden baktım örnek siz 17 buldunuz orda 6$ gösteriyor hesaplayınca 15tl gibi bişey çıkıyo daha az gibi

peki son olarak kesinleşmiş kazançlar ayda bir güncelleniyor doğrumu anladım acaba yoksa pin yüzünden kesinleşmiş kazançalr durdumu