Ben 2 hafta önce aldım. Açıkçası elini veren kolunu kaptırmak tabiri nedirki?! yani bu adamlar Eft masrafı almıyor. Zerre kadar komisyon masraf almıyor. Diğer bankalara göre değişik hizmetleride var. Ufak gibi gözüksede bence önemli hizmetler bunlar.
Örneğin ;
r10dan iş yaptırdınız. adama eft yaptınız. Size eft sonunda diyor ki, bu kişiyi bilgilendirmek istermisiniz ? Adamlar ücretsiz mail ve sms gönderiyor belirttiğiniz numaraya. Mesajda şu şekilde, E... K ... size enpara.comdan 50 tl eft yapmıştır.
2. güzellikse, diğer bankalarla sorununuz olduğunda müşteri hizmetlerini arayında hemen bağlanın bakalım. Enpara.com Finansbank müşteri hizmetlerinden ayrı bir santrale sahip olduğu için 1 - 2 dk içinde sizinle o kadar güzel samimi ve sıcak bir iletişim kuruyorlar ki, o an ne kadar paran varsa yatırmak istiyorsun.
Neden mi? Bir hasla internet işleriyle uğraşan insanların hakettiği bankacılık değerinin Enpara.com'un vermesidir. Düne kadar farklı bankalarda 2000 tlya yakın param vardı. Hepsini çektim ve hepsini tek hesapta topladım.
Başta belirttiğim gibi Enpara.com sizin tabirinizle elinizi verip kolunuzu kapacak değil, size bir el daha verecek bir Hizmettir !! Tabiii kıymet ve bu işleri bilene...