Ben beğendim olurda dara düşer aldığınız rakama satmak isterseniz satmadan önce bana bir mesaj atın görüşelim zarar edecem diye üzülmenize gerek yok
Bu tarz domainlerde pek yaşın bir önemi bulunmuyor taban fiyatlarda herzaman bir değeri vardır ve satmak istediğiniz gibi alıcısını bulabilirsiniz.
Şimdi benim anlamlı domainim bu kadar para etmiyor bu işe yaramaz şey neden bu parayı etsin diyenler olabilir.
Anlaşılır bir cevap vermek için yazıyorum. Türkçe anlamlı bir domainin piyasası Tüm Dünyada yaşayan Türkiye Türkü Sayısına Bakıldığında Max. 100 Milyon Kişiye hitap etmekte.
Ancak bu tarz kısa karakterli ve belli kombinasyonlarda olan domainler Dünya geneline hitap etmekte ve Dünyada yaşayan nekadar insan varsa onları potansiyel bir müşteri olarak karşınıza çıkarabilmekte.
Zamanında
Burada Yazmıştım Bazı Harfler bizler için değersiz ancak farklı ülkeler için değerli Diye Okumakta fayda var.
Bir makale daha yayınlamıştım harfler ve detayları hakkında onu bulamadım :S Pek ilgilenen olmayınca sinirlenip sildim herhalde
Neyse dedigim gibi hayırlı olsun ben begendim.
Saygılarımla Kolay gelsin.