caliente adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam herkesin diline dolanmış charge back charge back. Çocuk oyuncağı mı bu işlem? Siz 3D şifreleme sistemi ile harcamaya onay verdiniz mi? Evet.. Gerisi muamma.

Bankacı arkadaşlarım var yatırım yapan. Charge back işlemi için onlarda araştırmışlar, firma 2-3 kere pos şirketi değiştirdiği için ödemenin gelme ihtimali %0 olarak görünüyor. Bunu söyleyen bankacı arkadaşım, genel merkezle bile bu durumu görüşmüş. Sizler charge back işlemi sonucunda parayı elde edebileceğinizi mi sanıyorsunuz? Para iadesi olmaz ve + masraflar size çıkacak sonucunda üstüne borçlanmış olacaksınız.
ben durumu hiç öyle görmüyorum. benim tanıdığım ct böyle bir işe kalkışmaz (ki zaten bu işe girdiğimde ponzi olduklarını bile bile girdim. ayrıca ponzi olduklarını inkar eden yok denecek kadar azdır forumda).. kredi kartı ile alanlara bu güzelliği yapıp ortadan kaybolacaklar ileride daha fazla sıkıntı yaşamamak için. Hem Charge back başlatsam ne olacak ki 100 - 150 tl avukatlık masrafı öderim en fazla o da davayı kaybedersem.. zaten 2000 tl içerideyim 100 -150 gitse ne yazar...