Merhaba.
" Bu gün Cointellect'e yatırım yapmayı düşündük ve işlemlere başladık. Yaptığım tüm işlemleri ise buradan yazmaya çalışacağım." demiştik ve konumuzu açmıştık.
İlk Not : Artık referans link veya site adresini vermeyeceğim. Ödemelerde %20 gibi bir kesinti yapıyorlar. O yüzden kimsenin bu siteye benim yüzümden yatırım yapmasını bu saatten sonra istemiyorum. (19.01.2015)
Şimdilerde ne durumdayım merak eden arkadaşlar için konuyu güncellemek istedim.
Öncelikle aşağıda ki 1. Resimde göreceğiniz üzere
4 Paket satın almıştım. Bunların
ikisi 5000 olan yani
günlük 97,22 veren
Expert** paketleri. Diğerleri ise Basic ve Starter paketler.
Günlük ortalama olarak 210 civarında kazanmaktayım. Bu 210 şuan en iyi ve en hızlı olan
Dogecoin olarak çekiyorum.
** Dogecoinleri hızlı ve sorunsuz hemde yüksek fiyattan bozdurmak için
** Bter.com 'u kullanıyorum.
Bter.com'a BURAYA tıklayarak üye olabilirsiniz. Şuana kadar toplam olarak 11,114,00 ( Onbir bin küsür ) para yatırmışım sisteme.
An itibari ile (18 Ocak 2015 Pazar) toplam sistemden aldığım para miktarı 6,220,00 dur.
Ve pazartesi günü 881.97 daha çekeceğim. 2. Resimde görebilirsiniz.
Gel gelelim SIK SORULAR SORULAR + ÖNERİLERİM'e
Soru 1 : Siteye refinizden üye olursam ne olur ? Cevap 1 :Refimden ya da refsiz üye olabilirsiniz seçim size kalmış. Sizin hesabınızla alakalı bir sorun olmuyor. Refimden üye olmak için buradan üye olabilirsiniz. Refsiz link konu içerisinde verilmiştir.
-------------------------------------------------------------------------
Soru 2 : Siteye üye oldum kazanç sağlamaya başladım. Bu kazançları nasıl TL ye çevireceğim ? Cevap 2 :Benim önerim ödemelerinizi Dogecoin olarak Bter.com adresine üye değilseniz BURAYA tıklayıp üye olarak bu siteye çekin. Daha sonra dogecoinlerinizi burada BTC ye çevirin ve Btcturk.com adresinizde ki Bitcoin hesabınıza çekin. Buradan da TL ye çevirip hesabınıza alabilirsiniz. Bu konu ile alakalı olarak "xxx" arkadaşımızın Dogecoinleri nasıl TL ye çeviririm videosundan öğrenebilirsiniz. Videoyu izlemek için BURAYA tıklayın.
Soru 3 : Cointellect adresinden dogecoin çekerken nelere dikkat etmeliyim ? Cevap 3 :Dogecoin olarak çekerken öncelikle bir kaç farklı zamanda bakiyenizi girin ve hangisinde daha fazla verirse o zaman hesabınıza çekin. Ayrıca haftasonları genelde ödeme çekmemeye çalışın. Çünkü %20 ila %30 arasında kesinti ile gönderim sağlıyorlar. Bu çok ciddi bir meblağ...
Soru 4 : Expert alabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim ? Cevap 4 :Expert alabilmek için iki yol var ancak ben size uygun olanı söyleyeyim;
1 Adet Demo paketi ( 14.95) +
1 Adet Starter Paketi ( 99.95) +
1 Adet Basic paketi ( 999.95) + ve artık
Expert Paketi ( 4999.95) alabilirsiniz.
(* Her sözleşme sonrasında tekrar sözleşme yapmak için 1 gün beklemeniz gerekmektedir. Ya da gece 00:00 dan sonrasını beklemelisiniz.
)
Soru 5 : Sisteme girmek için şuan geç mi kaldım ? Girmek doğru olur mu ? Cevap 5 :Vallahi o konuda benimde bir bilgim yok. Yoksa evi barkı satıp basarız bütün forum 
Ancak 1,5 ay öncesinde banada girme diyen çok oldu. Ben risk alıp girdim. 20 gün sonrada tüm paramı amorti etmiş olup kâr'a geçmiş olacağım...
Tekrar belirteyim;
Not : Artık referans link veya site adresini vermeyeceğim. Ödemelerde %20 gibi bir kesinti yapıyorlar. O yüzden kimsenin bu siteye benim yüzümden yatırım yapmasını bu saatten sonra istemiyorum.
DOGEcoinlerinizi Bter.com üzerinden kayıt olarak
bter.com hesabınıza aktarın. En iyi ve en fazla kur ile bozum yapan sitelerinden biridir.
Bter.com üye olmak için "BURAYA TIKLAYIN"
Resimler 1 :
Resim 2 :
İlk konu açtığımdaki yazılarım.
Refsiz Link : Cointellect.com
Not : Artık referans link veya site adresini vermeyeceğim. Ödemelerde %20 gibi bir kesinti yapıyorlar. O yüzden kimsenin bu siteye benim yüzümden yatırım yapmasını bu saatten sonra istemiyorum.