Hocam bir telefona 2k para verene kadar daha ucuz bir telefon alıp geri kalan parayla yıllık et ihtiyacınızı karşılayıp her gün et yiyebilirsiniz .
Bence konuyu açan paralelci
Evet hayat şartları zor ama bence kriz yok, ben krizi yaşadım 1998-99-2000 ve 2001 krizlerinde dolabımızda yiyecek bişeyimiz yoktu. Halk ekmek kuyruğuna sabah 5 te girerdim 2 saat ekmek beklerdik kalıp kalmayacağıda şupeliydi , kişi başı 2 yada 3 ekmek alabiliyordun , bana göre kriz budur , şimdi halk ekmek büfeleri bomboş

.normal şartlarda standartların üstünde geliri olan bir aileydik ama krizle beraber herşey tersine döndü . Şu an Allaha şükür çalıştıktan sonra kriz görmüyorum ama dediğim gibi hayat şartları zor .
2 Bin tllik telefon kullandığımı kim söyledi? kullandığım tel max 250-300 tldir ve kaç senedirde var.
Kafayı Paralelle yemişsiniz zaten Ülke gidiyor umurunuzda mı sizin.2000-2001 yılına bak ülkende huzur vardı.Sanki şimdi farklıymş gibi 30 tl zam yapılıyor maaşlara en az 100 tl ile alıyorlar zaten diğer ürünlere zam yaparak.Gerçek Paralel Pkk onlarla ilgilenin biraz Ülkenin güneydoğusunun birçok ilçesinde DEVLET YOK.
Şimdi ne var? işi siyasete sokmak istemiyorum ama inadına sok diyorsunuz yani.