tebrik ederim ... bende codeigniter kullanıyorum projelerimde.. aktif olarak yardım edemeyebilirim yoğunluğumdan dolayı ama manevi destek verebilirim
-------- ÖNEMLİ BİR AÇIK --------
kardeş,
http://jolyjokerz.com/admin/category/lists adresine login yapmadan giriş yapılabiliyor. category controller'ını kontrol ettiğimde index'e bir kontrol koymuşsun. O kontrolu __construct() içine alırsan tüm controller'in için geçerli olur. aksi takdirde sadece category/index sayfası için kontrol koymuş olursun. Diğer sayfaların açıkta kalır.
Ve bu işlemi diğer admin sayfaların içinde yapmalısın..!
-------- EDİT / TAVSİYE -----------
1- core dizini altına MY_Controller.php dosyası oluşturup içine yazacağın class ile controllerini extend etmen senin için her controller da yaptığın klasik kodlardan kurtulmanı sağlar. Şöyleki :
core/MY_Controller.php
<?php
class SiteController extend CI_Controller
{
public function __construct()
{
parent::__construct();
//dili yükle
$this->setLang();
}
public function setLang()
{
$this->lang->load('home', $this->session->userdata('lang_file'));
}
}Daha sonra normal controllerini de SiteController'dan extends et
class Home extends SiteController
{
function __construct()
{
parent::__construct();
}
}Bu şekilde MY_Controller.php dosyasını etkin kullanarak bir çok gereksiz kod yazımından kurtulabilirsin. İstersen sana benim MY_Controller dosyamı da gönderebilirim.
2- Controller dosyalarında kullanacağın ayarları config klasöründe bir dosya oluşturup $config[] değişkenine eklemen CI'ye uyumlulukla daha profesyonel olacaktır. Şöyleki; paypal.php controllerinde Api bilgilerini direk yazmışsın. Onun yerine config/paypal.php oluşturup $config['paypal_api_key'] = 'afsadfalşkfaşlkf'; şeklinde yapman, hem son kullanıcı için hemde senin için hem de CI'ye uygunluk açısından çok daha güzel bir kullanım olacaktır.
Şimdilik bu kadar.
Projende başarılar dilerim.
Süleyman DENİZHAN