Ntie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun bu ise çözüm var,

Videoyu oynattığınız sayfa içerisinde hash.php?link=videolinki şeklinde hash.php olarak bir php açtıracaksınız her kullanıcı giriş yaptığında ona özel hashı preg_match veya explode ile alıp playerde o kullanıcıya verdiği hash ile videoyu oynatacaksınız.
php ile geçmişim 1 ayı geçmez ) nasıl yapıcam bunu? hani araştır desen nerde araştırmam gerekiyor onuda bilemedim şimdi. herşeyi devletten bekler gibi oluyor ama yardımınızı rica ediyorum.
Ceu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Header ile fake ip gonderilmez diyen arkadaşlar, ben Instagram, twitter ve vine gibi bir çok sitede fake ip gonderiyorum ve hiç ip kısıtlamasına takılmıyorum , işin kısası karşı sunucuyu yanıltmak senin elinde. Mantık herşeyi yıkar geçer )
ziyaretçinin kendi ip adresi fake olarak gösterilebiliyormu?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 05:56:45 -->-> Daha önceki mesaj 05:50:54 --

Ntie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun bu ise çözüm var,

Videoyu oynattığınız sayfa içerisinde hash.php?link=videolinki şeklinde hash.php olarak bir php açtıracaksınız her kullanıcı giriş yaptığında ona özel hashı preg_match veya explode ile alıp playerde o kullanıcıya verdiği hash ile videoyu oynatacaksınız.
aslında anlamadığım ona özel hashı nasıl alıcam?