@Giovanni, az çok elimizden geldiği kadarıyla bir şeyler öğrendik dmoz hakkında, ancak bir forumu gezerseniz dmoz hakkında "para" kelimesi "rüşvet" kelimesi dolanıyor forumda. (bknz:
https://www.r10.net/dmoz-sorular-amp-...lisiyor-2.html )
Ayrıca, millet kendi sitesini eklemek için editör oldu, kendine rakip istemiyor türündende dedikodular kulağınıza gelmiştir büyük bir ihtimal, çünkü az çok her dmoz muhabbetinde bunları duyuyorum.
Amacım, dmoza para vererek girmek değil zaten. Sadece çok uzun süredir uğraşıyorum ve bir türlü dmoza kayıt konusunda başarılı olamadım, ücretli-ücretsiz destek olabilecek profosyonel(ücretli) ya da amatör(ücretsiz) kişilere ihtiyacım var. Bunu belirtmek istedim. Ki şunu da belirtmek isterim kategorimin editörünün 1 yıldır dmoza giriş bile yapmadığını öğrendim.
Ayrıca, ilk 4 maddenizi kenara bırakalım, 5. maddeniz üzerinden konuşalım.
5- Bu siteye çok benzer ya da tamamiyle aynı ürünleri barındıran başka bir site var mı?
sitemiz alanında özgü, lider, hit alan, kullanıclar tarafından güven duyulan bir site. Ve hizmet ettiği içerik bakımından dmozda kayıtlı bir sitesi yok.
Bizim niyetimizde iyi, sizin niyetinizde iyi hocam, sadece her yerde olduğu gibi yaşanan bu olumsuzluklar bu tür düşünmeye teşvik ediyor malesef :/