Minamber adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekrar merhabalar hocam,

bende sizin fikir ve düşüncelerinize saygı duyuyorum elbette ancak ben bir tartışma konusuna girmek için yada bir fitili ateşlemek için yazmadım sadece ( KENDİ FİKRİM ) diye belirterek arkadaşa bilgi sundum ek olarak;

4 yılda ortalama 200 alan adı spama soktum türlü türlü cezalar aldım,
4 yılda ortalama 200 - 250 farklı ip denemesi yaptım,
4 yılda ortalama 7-8 adet olmak üzere tek tek sosyal medya denemeleri yaptım,
4 yılda iç seo dan tutunda dış seo ya kadar link inşaası, (manipüle) denemelerin kralı, spam denemelerinin neredeyse tümü, hit, ve aklınıza gelebilecek maddi, manevi paradan ve zamandan kısmadan bir sürü olay denedim.

AMA, size tek önemli gerçeği bildireyim, LİNK İNŞAASI! ben çok 1 makale ile inanılmaz kelimelerde 1. sayfada site gördüm. Ben çok 1 link ile kafada 50 linki olan adamı geçen adam gördüm inanın GOOGLE istediği kadar saçmalasın yok PANDA yok BİLMEM ne güncellemesi diye ama google'ın bile değiştiremeyeceği ALTIN kurallar var ve bu kuralların 1. sırasında LİNK geliyor. Şuanda durum böyle 2020 de durum ne olur bilemem bunu google bile bilmiyordur bence. Tekrar etmekte fayda var, bu benim fikrim ve görüşüm.

Bol şans.
link inşası derken nasıl yapacaz örneğin film sitesi için nasıl link inşa edecez?