Merhaba,
SSD Disk VPS veya VDS almanızı tavsiye ederim, alacağınız firmaya bu özelliklere göre sunucuyu optimize etmesini söyleyebilirsiniz size bu konuda yardımcı olacak sağlam firmalar ile çalışmanızıda tavsiye ederim aksine aldığınız ürün elinizde boş boş kalacaktır firma ile öncelik ile gereksinimleri karşılaması veya VPS,VDS ürünü sunuyorsa bu özellikleri ayarlaması konusunda anlaşınız.
Fiyat konusunda pahalı olduğu için almamazlık yapmayın sonuçta kaliteyi kimse ucuza sunamaz ev konusunda bile villa ile normal bir mesken ev bir olmaz

aralarında hem fiyat hemde kalite farkı vardır.
Son olarak Bu hizmeti ben hostingde sağlarım gibi burada teklif sunan arkadaşlara aldırmayınız kimse stabil bir üründe istisna ayarlama yapamaz yapmazda çünkü bütün müşteriler bu sunucudaki stabil ayarların değiştirilmesi sonucunda sıkıntı yaşayabilir ki kimse 1 kişi yüzünden 1den fazla kişiye sorun yaşatmak istemez.
Saygılarımızla...
Sizinle zaten telefonda konuşmuştuk.
Benim gibi aynı projeyi yapanlar için centoshost özel bir paylaşımlı hosting oluşturmuş. Bu yüzden kimse zarar görmeden rahat rahat kullanım yapabiliyor. Bunu alabldim sonunda dns oturtulması bekleniyor. Çaıaşacak galiba bekliyorum
konu kilitlenebilir.