S7V7N adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Resimlere bakarak sanırım hasar alt kısımda.
hocam bu işler hemen olmuyor bir belge gelmesi bile 2 gün sürüyor bilirim çok sinir bozucu bir durum
perte çıkması halinde 45 günde ödeme alıyorsunuz yaklaşık çünkü trafikten düşürmesi fiyatta anlaşılması vs. derken...

Hocam hem aracın pert parasını hemde hasarlı aracı alamazsınız.
ayrıca araç perte çıkarsa verilen teklifi kabul etmeme gibi bir durumunuz var eğer fiyatta anlaşamazsanız mahkemeye gidebilirsiniz.
yalnız size tavsiyem değer 28 bin ise 26 bine bence kabul edin NEDEN diye sorcak olursanız aynı benzer durum benim başımdan geçti yine araç forddu ben perte çıkarmadığıma çok pişman oldum yapılan araç ne eski randımanı veriyor nede satılabiliyor kimse almıyor çok zarar ettim...
size tavsiyem binin ikibinin lafını etmeden pert parasında anlaşın ve kurtulun...

Not: acentanızı arayıp başka bir servise aracı çektirebilirsiniz. böyle bir hakkınız var
ayrıca eksperi değiştirebilme hakkınızda sanırım var yine bi acentanıza bir sorun

böyle durumlarda sigorta acentanız çok önemli yol gösteren ve hakkınızı arama konusunda...
Değerli fikirleriniz için teşekkürler, eksper değişikliği olayını araştıracağım.

rcpkocak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kasko ve trafik sigortasında en çok yapılan hata ödenecek prime önem verilmesi! 20 lira ucuza sigorta yada 100 lira ucuza kasko yaptırınca halkımız akıllılık yaptı sanıyor ama sonra böyle durumlar oluyor! Kasko yaptırırken şirketin verdiği teminatları iyice öğrenseydiniz böyle orunlar yaşamazdınız!
Öncelikle cevabınız için teşekkürler, ikinci olarak cümle sonlarındaki ünlemlerin mantığını anlamadım? Amaç beni azarlamaksa siz kim oluyorsunuz? Amaç tepki koymaksa yine de tepki koymadan telkin edici şeyler söylenmesini tercih ederim, zira burada bir kaybımız mevcut. Geçmiş olsun bile demeden.. Neyse konuya geleyim ucuza yaptırdığımızı nereden biliyorsunuz? Acente acente gezip ucuzunu aramadık, birinci dereceden akrabalarımızdan birisi eski bir sigortacıdır, kendisinin zamanında yaptığı sigorta ve kasko şirketi ile çalışmaya devam ediyoruz; 9 yaşındaki aracın ilk kazası oldu (aracı sıfır aldık) daha önce de kaskoya falan ihtiyacımız olmamıştı. (kaskosu hep vardı, hasarsızlık indirimi %60 bu aracın)

Yani ucuzunu alalım hepsi aynı nasılsa gibi bir düşüncede olan bir insan zaten değilim, aksine ucuza para verecek kadar zengin değilim zihniyetinde olan birisi olmuşumdur hep. Yine de yaklaşımınız kırıcı, zannımca yanlış ve saygısızca.

Saygılarımla,