norchem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bundan 2-3 sene önce bloggerdan bir film sitesi açmıştım.Hergün film ekliyordum.Sitede 500+ film olmuştu.Bir gün Skyfall filminde patlama yaşanmıştı.Sitede hitler havada uçuşuyordu.Daha sonra da Dağ filminde patlama olup günlük 40k lara kadar fırlamıştı.Neyse bu filmlerden ban yememiştik.Daha sonra bir yerli yapım filmden telif yedik.Googleda direk hesabı banladı.Siteden her ay belirli miktarda para kazanırdım.
Yani ben aç derim.Onu tıpkı bir bebek gibi seveceksen aç derim tabi.
fyzllh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her sektörü deneyip kazanamadıysan film sektörüne girip hiç kazanamazsın.

BurakNecip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 2 yıl boyunca ugraştım makale mi almadım backlink mi almadım lisanslı temalar mı kullanmadım.Günlük manuel film mi eklemedim filmlerin üzerine reklam mı basmadım seo çalışması mı yaptırmadımm, bir türlü olmadı biraz şans lazım seo olayına inanmıyorum artık.Bildigini söleyen insanlarda tam olarak yapmıyor inan bana.
Utkutay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aylık 20.000 tekil hitli bir film sitesinin sahibiydim keywordunde ilk sıradaydı 3 senelik bir siteydi ve günlük kazancı 15 liraydı o zamanlarda o siteyi satmadığıma çok pişmanım. Neyse gelelim kazandırır mı? Tüm gününü siteye harcayacaksan kazandırır. İyi para yatırman siteye ne mi oldu? Sıkıldım ilgilenmedim hiti bir uçak gibi düştü inanamazsın. Yani 1 gün bile ilgilenmezsen anında iflas. Yerinde olsam açmazdım
Madebodom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunlarla hiçbirşey yapamazsın hocam (:
TomySawyer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hukuksal boyutları site büyüdükçe büyür (dizimag gibi olmasın sonun )
reklamları ise ya webmaster forumlarında reklam kategorielrine konu açarak alacaksın yada sitenin iletişim bölümü yapcaksın reklam alma yeri diye
Arkadaşlar öncelikler fikrim çoktan değişti film sitesi açmayacağım Ama biraz önce bir domain yakaladım ve aldım sizce nasıl film sektörü ile alakalı ben alırken acaba neden boş diye şüphelendim.Aylık 18 k araması var DOMAİN : guzelfilmler.org sizce iyi mi ?