buna benzer konu açmıştım herkes beni topa tuttu adam kurumsal firma fatura felan gönderiyor ama öglen 14 de arıyorum bakan eden yok 17de arıyorum yine bakan eden yok adam beni gece arıyor gsmden bir problem mi vardı diye ticketlara geç cevap veriyorlar geç dediğim 1-2 saat değil sabah 8 de açıyorum akşam 10 da sıra anca geliyor.Adamın yönettiği 100 tane account halbu ki hepsi mi ticket attıda sıra bana gelmedi.

Sistem 7/24 ile çalışıyorum 10-15 dk içinde geliyor
internetbilisim 10 dk demiyor bazen 30 dk olur uzamaz
adim host firması en geç 1 saat içerisinde dönüş sağlıyor bazen telefona bakılmıyor ama yinede destek tam.
megatrhost tel açınca ticketlara daha hızlı bakılıyor ortalaması 45 dkdır.
axerhosting ticketlık işler yok problemde olmuyor genelden telden ödeme geç olacak diyorum erteliyorlar faturayı başka sıkıntı yok.
gigabayt firmasına yeni geçtim bu adamların sistemi ticketla ugraşma telden direkt ara dediler ticketa en kötü 2 saate cevap geldi.Telden hallediyorum.

daha çalıştıgım bir sürü firma var ama aralarından sıyrılan bu firmalar.Siz siz olun forumdaki geçmişinede bakın ben çogu firmayla 3-4 seneden beri çalışıyorum.Bir kaç firmada yeni alınan stajer kılıklı ne yaptıgını bilemeyen ergenler dışında sorun yok.Onlarıda patronları fırçalıyor