oHo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yasal olan,etik olmayan bir hareket içindesiniz. Bir mesajinizda yazdığınız ilk günler fiyat aynıydı, şimdi 5tl fark var demiştiniz. Bu da sizin art niyetli olduğunuzu gösteriyor. Her işinizi faturali,sozlesmeli,günü gününe ödeme ile yapmıyor, tüm vergilerinizi gününde yatirmiyor,sokağa çöp atıyor, tukuruyor,her yaptığınız alışverişi fiş ya da fatura ile kayıt altına almiyorsaniz TC nin sizden vatandaş olarak her uygun gördüğü kurala uymuyorsaniz, bu tarz bir hak arayışına girmemelisiniz.

Umarım hep kendiniz gibi müşterileriniz olur... selametle...
Teşekkürler yorumunuz için ben dikkatli bilinçli ölçüde Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayı özen gösteren biriyim her şeyden fiş almaya özen gösteriyorum evet mesela en basit örnek bugün 1 çorba içtim lokatanda dave 3 TL lik fişimi aldım az önce Sakarya Üniversitesi Serbest Kradi ödemesi yaptım ATM beni makbuz veremiyeceği için bildiride bulunmadı gittim şubeden ödeme yaptığıma dair dekontumu aldım.
Kurallara uygun olan benim gözümde etiktir onların yaptığı zaten etik olmayan.

tatar59 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum yaptığını tebrik ediyorum ama kesinlikle sağlıklı bulmuyorum neden dersen. 1 Öncelikle deri koltuğuna yayılmış elinde sigarası ile emir verenlerin verdiği emirleri kabullenmeyip acısını ekmek parasına akşama kadar binbir türlü insanla uğraşan insanlardan çıkartıyosun. 2. Bukadar takıntılı olman senin geleceğin ve ailen açısından hiç sağlıklı değil eskiden bende herşeyi bukadar irdeler savaşır uğraşır sonuca ulaştırırdım eniştemin bi sözü vardı bana sen bu kafayla çok yaşamazsın diye sonra farkettimki gerçekten hem kendimi hem suçsuz günahsız insanları hemde ailemi yoruyorum. Sonra takmamaya başladım ve inan hayat daha güzel bi hal aldı. 3. süde otobüs firmasında tepkini dile getirmen doğru ama gidip zabıt tutturman yalnış çünkü sen kendinden fedakarlık etmiyerek firmadan fedakarlık bekleyemezsin Mercedes yerine Neoplanla giderim nolucak diyip tepkini dile getirip otobüse binmen gerekirdi. Yani bilemiyorum Ülkenin şartlarına ayak uydurmak zorundasın tek başına koca ülkeyi değiştiremezsin bizim kafa yapısı böyle dediğim gibi amacım polomik çıkartmak değil yaptığını onaylıyorum doğru olanı yapmışşın ama kesinlikle sağlıklı bişey olarak görmüyorum ve kimseye önermiyorum.
Dostum ben çoğu görüşmemde eğer hepsiburada.com a haklı olarak tepki koydu isem bile müşteri temsilcilerine bu tavrımın kendi kişisel şahıslarına olmadığının çalışmakta oldukları firmaya olduğumu belirtirim.
Bende biliyorum o adamın yapacağı bir şey yok bir üstüne iletir iletirse ama 1 tanesi hariç hiç birine bir şey demedim 1 tanesi de o bana sözleşmede var diyip ertesi gün olmadığını gördüğüm kişidir daha sonra öğrendim ki kendi inisiyatif kullanarak onu söylemiş ama ben onun bu etik dışı müşteriyi yanıltıcı bilgi vermesini tabi ki kabul edemem.
Diğer bir cevabım işe bugün ben böyle yapmaz isem başkaları yapmaz ise bu ülke daha güzel refah seviyesine nasıl ulaşabilir?
Birilerimizin bir şeyleri olan düzgün şehrine sokmak için olan çapasını hor görmeyin ben YASAL olmayan hiç bir şey yapmadım etik değil diyenlere sorum ise bu hepsiburada.com un benim tüketici hakkımı kullandırmama yönündeki ısrarlı kararı etik midir peki.