Dostum ilk başta tam benim istediğimi diyordun ben arızalanan ürünüm tamir olmadığı için yenisini istiyorum evet.
Ama hepsiburada.com bunu direk yollaması lazım ama bunu bana hediye çeki olarak vermiyor bana önce IBAN istiyor bu IBAN a o 14.90 TL aktarıp daha sonra eğer hala o ürünü istiyorsam tekrar onlara sipariş geçmemi istiyorlar.
Yani para iadesi veriyor sadece onun yerine hediye çeki vermiyor hediye çeki verse zaten bende hemen alacaktım ama onu kabul etmiyor.
Şu an arada 5 TL fiyat farkı var dün ise bu 5 TL lik farkı da eğer ürün siparişi verirsem düşeceklerini söylediler ama ben bunları yapmak ZORUNDA değilim ben direk bunu silin bana para yollamayın bana ürün yollayın diyorum bunu yapmıyorlar sanırsam işlem hacimleri yükselsin diye bu yolu seçiyorlar yılda şu kadar sipariş vs olayı için olabilir.
Size özrümü ileterek ufak bir anımı anlatmak istiyorum.
Ben Ulusoy da çalışır iken Sakaryalıyım Aydın a gidecektim kız arkadaşımın yanına tek gece kalkışlı gündüz 8 gibi tahmini varış olan otobüs firması Pamukkale idi benim biletim ise mercedes marka travego model araca ait idi.
O araç neyse o gün bir şey olmuş yerine sistemden de güncelleyerek neoplan marka torliner koymuşlar benimde sabit calıstıgım aracım neoplan cityliner neyse ben bilirim o aracın da merkezi klimasını gece olacağından ve biraz arkada olacağından şikayet ettim çok güzel bir dil ile konuştuk filan bunlar ben her ne kadar opsiyonel olarak araç marka ve modeli değiştirme hakkının saklı kaldığını bana bildirmediğini söylesemde yapacak bir şey bulamadılar çünkü en son konuştuğumuzda araç hareket bile etmiş idi neyse bende bu sahteçiliğe karşı çünkü bilette o zaman otobüs modeli yazıyordu gittim zabıtaya terminelde zabıt tutturdum. Filan bunlar beni filan tekrar aradı filan bilet verdiler tekrar bende gittim o bileti kestirdim tekrar ve otobüse gelmiyeceğimi sadece beni bilgilendirmediğiniz için bu yolu seçtiğimi söyledim neyse oradan da iş teklifi aldım filan sonra websitelerine ben bu telefon görüşmemden 2 gün sonra eklenmiş idi.
Simdi bu sözleşmemde yok + benim bir hakkım var bu hakkım hiçe sayılamaz ben bunun peşindeyim yoksa ben gittim kendime çoktan kablosuz fare aldım hatta servise yolladığım gün aldım bunu da 2. yedek olarak saklarım diyordum ki şu an bende bilmiyorum bu akşam twitter dan yazdım hemen aradılar bu süreç içinde ilk defa arandım biraz konuştuk yine ilgilencez dediler ama ben bir şey çıkacağını sanmıyorum dava açma hakkı bende saklı zaten yüksek ihtimal hakem heyetine görürürüm oradan çıkan karara uymazlar ise mahkemeye götürür bir şekilde çözeriz.
Dostum yaptığını tebrik ediyorum ama kesinlikle sağlıklı bulmuyorum neden dersen. 1 Öncelikle deri koltuğuna yayılmış elinde sigarası ile emir verenlerin verdiği emirleri kabullenmeyip acısını ekmek parasına akşama kadar binbir türlü insanla uğraşan insanlardan çıkartıyosun. 2. Bukadar takıntılı olman senin geleceğin ve ailen açısından hiç sağlıklı değil eskiden bende herşeyi bukadar irdeler savaşır uğraşır sonuca ulaştırırdım eniştemin bi sözü vardı bana sen bu kafayla çok yaşamazsın diye sonra farkettimki gerçekten hem kendimi hem suçsuz günahsız insanları hemde ailemi yoruyorum. Sonra takmamaya başladım ve inan hayat daha güzel bi hal aldı. 3. süde otobüs firmasında tepkini dile getirmen doğru ama gidip zabıt tutturman yalnış çünkü sen kendinden fedakarlık etmiyerek firmadan fedakarlık bekleyemezsin Mercedes yerine Neoplanla giderim nolucak diyip tepkini dile getirip otobüse binmen gerekirdi. Yani bilemiyorum Ülkenin şartlarına ayak uydurmak zorundasın tek başına koca ülkeyi değiştiremezsin bizim kafa yapısı böyle dediğim gibi amacım polomik çıkartmak değil yaptığını onaylıyorum doğru olanı yapmışşın ama kesinlikle sağlıklı bişey olarak görmüyorum ve kimseye önermiyorum.