Selamlar arkadaşlar, bana özelden de yazanlar olmuş ancak bildiğiniz üzere (konuda belirtmiştim); yaklaşık 7-8 gündür yokum. Zaten ne internete girebildim ne de bilgisayarım yanımdaydı. Tamamen kampa motive olmuştum ve bir arkadaşımdan da bu sürede sizin sitelerinize yorum atması için rica da bulunmuştum; sağolsun eksiksiz olarak her gün yorum yapıp gezintileri tamamlamış sanıyorum. Ama konuya yazamadı tabi, bunu da belirtmiştim. Kusura bakmayın lütfen..

Onun dışında, grupta bayağı sıkıntı olmuş sanırım. Bu 1 haftalık süreçte kimler gezintileri aksattı ya da gruptan koptu bilmiyorum; o yüzden beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Ona göre grubu düzenleyip, yarın tekrar başlayalım diyorum. Özelden de durum değerlendirmesi yapabilir, buradan da yazabilirsiniz. Her zaman söylediğim gibi, kendimiz için bu grubu açtık ve çalışmalara başladık; yazık etmeyelim lütfen.

Her halükarda gruptan çıkmak isteyen arkadaşlar varsa, pek tabi saygıyla karşılar ve çıkışını yaparım; bundan sonra buradayım ve kontrolleri eskiden olduğu gibi yapmaya devam edeceğim. Gruba devam etmek isteyenler bu yorumu beğensin ya da görüşlerini de belirtip yorumda bulunsunlar lütfen; ona göre her şeyi bu gece düzenleyip, yarın çalışmalara tekrar başlayalım diyorum.

Anlayışınız için teşekkür ederim, dönüşleri bekliyorum...

1. @bipixel
2. @Tolgahanuzun
3. @evilsith
4. @ahmetcem96
5. @haberibizde
6. @VektorMedya
7. @StylWaR
8. @GazeteciYazar