Herkesi tek tek alıntılayamıyorum. Ama sanırım ortak kanı, Google News kayıtlı sitelerin en büyük katkısı, siteye hit çekmesi. Fakat bunun da anlık bir hit olacağı konusunda yine hem fikir olduğumuzu düşünüyorum. Ancak, hit konusunda da çok fazla beklentiye girmemek gerekiyor. Çünkü, büyük haber siteleri maalesef her konuya atladıkları için, aç kurt gibi her sektörden spam yapıp zirvede yer aldığı için, küçük haber sitelerinden çok fazla ziyaretçi beklememek gerekiyor.

Bolanka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Moderatörüm bu news kayıtlı site satışı sıkmaya başladı. Bu siteler için satış bölümünde ayrı bir kategori açılsa ya. 1 aydır satış bölümüne bakınca tiksiniyorum artık bu siteleri görmekten. Hit yok, kazanç yok 10k istiyor.
Maalesef böyle birşey yapmamız mümkün değil. Benimde pek hoşuma gitmiyor bu durum. Fakat News kayıtlı siteler için ayrı bir bölüm açmak şu an için gereksiz olur.

Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Yeniceri; Güzel konu bravo fikrimi soracak olursan kısa ve öz tanıtım yazısı satanlara kısıtlama getireceksin laçka olmuş site halen iteleyecem diye uğraşanlar var.
Eyvallah kardeşim. Ama kısıtlama getirirsek doğru bir durum olmaz. İnsanlar hazırcılığa alışmamalı. Biraz araştırma yapılsa, bolca kaynak var sitede bu konuyla ilgili.