1 aylık sitenin sıralamaya girmesini beklemek zaten doğru değil. Ayrıca kelimedeki rekabet de çok önemli. Rekabeti yüksek bir kelimede sıralamaya girmek inanılmaz zordur.
Bu platin, bronz altın vs.. adı altında satılan seo paketleri çoğu zaman faydadan çok zarar getirir. Artık klasikleşen bir söylem olan tanıtım yazısı hala önemli. Fakat yine her zaman söylenen doğallık oldukça önemli. Bir tanıtım yazısında 3 yada daha fazla link verilmesi de bana göre doğru değil. Çünkü ne kadar link eklenirse doğallıktan o kadar uzaklaşılacaktır. 1 adet link vermek çok daha iyidir. Çünkü böyle olduğunda, tanıtım yazısını yayınlayan site sanki o yazıyı beğenmiş ve sitesinde yayınlamış gibi algılanıyor Google tarafından.
Bir diğer önemli konu, tanıtım yazısı almaya başlarken alt sayfalara link vermektir. Bu alt sayfa, kategori yada herhangi bir konu olabilir. Ara ara anasayfaya link verilerek bir denge tutturulabilir.
Fakat en önemli konu sabır. Sabır yoksa o siteden başarı beklemek hayalden öteye gidemiyor.
Bir seo uzmanı değilim. Ama araştırmayı severim. Benim araştırmalarım yukarıda yazdıklarımın en doğal çalışma olduğunu gösteriyor. Size de araştırma yapmayı tavsiye ederim.