1 aylık sitem r10da platin paket vs yaptırılımasına rağmen 300 360 gibi sıralarda nedir bu neden yükselmiyor?
webmaster toolsdada ekli
yardımcı olursanız sevinirim
alexa ülke sıralamada 29k
öncelikle geçmişolsun diyerek başlamak istiyorum, birçoğumuz bir site açınca hemen şunu yapayım bunu yapayım şunu yaptırayım bunu yaptırayım gibi işlere girişip hemen ilk sayfalarda çıkmasını arzu etmekteyiz, halbuki yeni bir site açınca öncelikle hergün düzenli özgün yazı ve konular girerek girdiğimiz konulara enaz birde görsel ekleyerek sitemizi aktif tutmaya çalışmalıyız, daha sonra aşırıya kaçmamak şartıyla içeriğimize uygun kaliteli sitelerden haftada 1 yada 2 tanıtım yazısı almalıyız yayınlattığımız tanıtımlarda bağlantı linki verirken 1 tane anasayfaya veriyorsak ikincisini alt sayfalardan birine vermeye dikkat etmeliyiz ve bunu düzenli olarak haftada 1-2 tanıtımla birkaç ay sürdürmeliyiz aradan birkaç ay geçince link alımıylada takviye yapabiliriz bakın görün siteniz kendiliğinden yükselmeye başlayacak ve haliylede hitlenmeye başlayacaktır.
ne kadar hızlı çıkarsanız o kadar hızlı düşersiniz, önemli olan kalıcı ve ağır ağır yükselmektir diye düşünüyorum. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın