Pekala yapılabilir. Ama emek harcamanız gerek bazı püf noktaları deneyerek okuyarak öğrenmeniz gerek. Hani hep denir ya doğallık önemli diye gerçekten önemli ama bizde bu doğallık çok yanlış anlaşılıyor. Bizim webmasterlarımız doğal olmak yerine doğalmış gibi görünmeyi tercih ediyorlar. (bende dahil) Bunun sonucunda da temeli sağlam olmayan her gün ha düştü ha düşecek korkusuyla beklenen bir web siteniz olmuş oluyor. Bunun dışında artık sosyal medyayı etkili şekilde kullanabilmeniz olmazsa olmazlardan. İnsanlar her şeyi facebook twitterdan takip ediyor. Sizin hedef kitleniz bu mecralarda olduğuna göre sizde buralarda faaliyette olmalısınız. Bunu yaparken de arama motorlarına değil insanlara hitap etmeniz gerek. Bir örnek vermek gerekirse bir filmi sosyal medya hesaplarında paylaşırken "abc isimli filmi sitemizden izleyebilirsiniz." demek ayrı "arkadaşlar ben ömrümde bu kadar akıcı ve iyi işlenmiş bir film görmedim. Brad Pitt iyi iş çıkarmış" diyerek paylaşmak ayrıdır. Bunu kavramanız ve uygulayabilmeniz önemli. İçeriğiniz de kaliteliyse gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir. Kısacası doğal olun sağa sola link ekleyip sitenize backlink almaya çalışmak yerine linklerinizin insanlar tarafından paylaşılmasını hedefleyin. Biraz karışık anlatmış olabilirim affola.
Edit: yazdıklarımı okudumda hiçbir şey anlamadım

özet geçecek olursam
1. doğal görünmeyin doğal olun
2. ziyaretçiyi sitede tutacak ve tekrar gelmesini sağlayacak kalitede içerik üretin
3. sosyal medyayı etkin olarak kullanın
4. backlink alırken tribüne oynamayın paylaştığınız linkler insanların ilgilerini çeksinki sitenize ziyaretçi gelsin