1 ay çok erken, düzgün ve kaliteli içerik girmeye devam edin.. panik olup platin, altın, teflon paketlerden daha fazla almayın. güvendiğiniz kişilerden (gerçek hesaplardan) sosyal medya tanıtımı talep edin. bütçeniz varsa adwords ya da facebook reklam verin.
Adwords reklam verdik defalarca
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan 04-02-2015 mesaj 00:00:58 -->-> Daha önceki 03-02-2015 mesaj 23:59:30 --
1 aylık siten sıralamaya girmiş ona dua edin bence
kendi ayaklarınıza sıkmısın ayıkla pirinçi taşını

pirinçden ksatım backlinkleri bi gecede yapılan onlarca backlinkden hayır gelmez
1 aylık siteye platin paket vs denilen çalışmalardan uygularsanız oralarda çakılı kalmanız çok normal.
Hocam üzgünüm ancak daha çok araştırma yapmaya ihtiyacınız var. Henüz yolun başındasınız yazdıklarınıza bakıldığında. Seo denilen kavram, paketle vs ile olabilecek işler değil 2015 yılında

hemen aceleci davranmak yerine biraz daha makale okuyun seo ile alakalı. İyi çalışmalar.
1 ay çok erken, düzgün ve kaliteli içerik girmeye devam edin.. panik olup platin, altın, teflon paketlerden daha fazla almayın. güvendiğiniz kişilerden (gerçek hesaplardan) sosyal medya tanıtımı talep edin. bütçeniz varsa adwords ya da facebook reklam verin.
Peki ne yapmam lazım ?
Backlink platin paket falan aldım ama sıralamada yükselmiyorum nacizane önerilerinize ihtiyacım var