Öncelikle Konuya Giren değerli Dostlar. Durumuma uygun Bir başlık Belirliyemedim Bunun için Özür dilerim..
Şöyle Bir piyasaya baktım Free Lance Çalışan arkadaşların Seo ücretleri benim bütçemi aşıyor Kurumsal Seo çalısanlarınkine hiç bakmadım Onlarınki çok çok yukarıdır haliyle...
Çok Büyük ve gelişik Seo bilgim yok kendi Çapımda Hangi Başlığı ve Konuya uygun etiketleri Yapabilcek şekilde biraz biilgim var. iç-dış seo nedir ne değildir. Bunlara pek hakim değilim.. Çok büyük hedeflerim Yok Ama küçükde hedeflemiyorum ortalama 1-2 k bir web sitesi Sahibi olmak istiyorum Ve alanım W-are-z katagorim ise Film - Program 300 Tl bir Bütcem var. 200 -250 TL Özel bir Wordpres Tema Alan Adı tescili ve reseller paketi 50 TL düşünüyorum Bunun dısında yukardada belirttiğim gibi Tanıtım yazısı Footer baacklink Vs.. Gibi işlemlere para harcıyamıycam En az 6 ay mevcut..

SORUMA GELMEK İSTİYORUM
Yukarda belirttiğim durumlardan sonra özel bir wordpress Jenerik bir alan adı ile sitemi açtıkdan sonra Ek seo işlemlerine para harcamadan max 2k min 1k bir W-arez site sahibi olabilirmiyim. Bu hiti Para harcamadan yakalayabilmek adına neler yapmalıyım..
Şimdiden Teşekkürler