oxside adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yüzlerce film sitesi varken film öneri sitesi açmak kanımca biraz saçma geldi.Çok uzun vadede bir şeyler olabilir belki hocam.Birde başlıkları daha ilgi çekici gir.Olmamış.

Mesela YıldızlarArası, Interstellar (2014) bu böyle olmamalı.Daha ilgi çekici başlıklar bul.Onedio tarzı konu üret mesela ''Yıldızlararası İzlemeniz İçin 10 Sebep'' eminim çok çok daha eğlenceli hale gelecektir.

Yada ''Baba Filmindeki 10 İlginç Karakter'' Açıkcası yazdığın yazıları okumadan çıktım çok sıkıcı görünüyor.Öneri robotuda yazdıra bilirsin.Umarım başarılı olursunuz.Hayırlı işler.
Teşekkür ediyorum. Onedio benzeri bir sistemden bahsettiniz. Yüzlerce film sitesi var elbette, fakat anahtar kelimelerde lider sayfaların güncelliği ya da eklediği film sayıları oldukça az. Bu da o kelimelerde yükselme şansımı arttırıyor. Zaten uzun vadeli düşünerek açtığım bir site. Film izlemeyi çok seven biri olarak, izleyip beğendiği filmlerin incelemelerini yapma fırsatım olmuş oluyor. Geriye dönük kendim için ufak bir blog gibi.
Film önerileri üzerinde filmsoyle.com adresi var. o site tamamen otomatik oluşturulan içerikle devam ediyor. Arama sorguları yüksek fakat ziyaretçi sayısı oldukça az. Bu da benim için avantaj çünkü en çok hangi filmlerin arandığını görebiliyorum. Ona göre de içerik oluşturabiliyorum.
Dediğiniz sistem çok mantıklı ama dediğim gibi şu an onedio tekeline geçmiş gibi görünüyor bu tarz paylaşımlar.