KaRneL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benide başıma gelmişti 30 35tl lik ürün almıştım ilk aldığımda adam gibi çalışmıyordu, kim uğraşacak derken oda kaldı öyle uğraşmadım.

adamlar sözleşme imzalatıyor aldığınız ürünlerde bunu kabul etmeden zaten ürün size gelmiyor. sayfalarca binlerce kelime okumadım ama bir kere göz gezdirmiştim hatta ürün teslimi için 1 ay beklemeniz gerektiğini dahi onaylamış oluyorsunuz. iade/onarım/yeni ürün gibi şıkları olacak orada size iade dedilerse yapacak bir şey yok. yarın öbür gün o hakkınızıda kaybedersiniz yani anlamsız tartışma olmuş adamlarla.
26 Aralık da görüşmem de işte otobüslerde çalışıyorum ben bana o söyledi sözleşmenizde böyle böyle yazıyor o hakka karşılık biz para iadesi yaptık denildi bende bakamadım hali ile 27 Aralık günü eve geldim baktım sözleşme örneğime orada böyle bir şeyin yazılmadığını gördüm ve hemen geri aradım bir başka bayan çıktı oda baktı durumu anlatınca evet böyle yazmıyor dedi kayıt oluşturdu vs ama bir sonuç alamadım sonra ben bana bu yalan beyan için ısrar ettim görüşmeler dinlendi filan denildi ve bu bilginin bana sehven söylenmiş olduğunu söylendi yani yanlışlık ile söylenmiş denilip kabul edildi ama bir şey yapılmadı.