HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bağımsız ve büyük Türkiye Cumhuriyetine olan bu haklı gururunuz ve tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.
Bende öyle yapacağım eğer müteselsilen sorumlu olan üretici / ithalatçı tarafıda olayı çözemez ise kanuni haklarımızı bizde saklı olmak kaydı ile arayacağız.
Şuan bir yakınım davası var Haziran ayında TURKCELL tablet verdik servise ve hala servis de parça bekliyor Ekim ayında 20 iş gününü geçtiği için dava açtık şu an karşı tarafın savunması alındı umarım 2015 içinde karara bağlanır ve o ürünün yenisini alırız ondan sonra bu kendi davamı açacağım onu takip ettiğimden daha bu ürünüm için dava açmayı düşünmüyorum o bitsin bakacağız yasal yollardan işimize.
Benimle aynı fikirde olduğunuzdan ve desteğinizden ötürü tekrardan sizlere çok teşekkür ederim.
Aslında sizinle aynı fikirde değilim. Hatta mahkemeye başvurur ve çok geç karar alırsanız bir üst mahkemeye de geç karar alındı diyerek şikayet edeceğinizden şüphe ediyorum.

Bende diğer arkadaşlar gibi hepsiburada'nın müşteri memnuniyetini sağlayabilmek adına yeterince adım attığı düşüncesindeyim. Sanırım iade ve servise gönderim kargo bedellerini de kendileri karşılamış.
Hepsiburada.com'da hiç sorun yaşamadık mı? Çok sayıda sorun yaşamışızdır ancak bunlar her e-ticaret sitesinde olan sorunlardır.

Tabi şöyle de bir gerçek var ki, hakkınızı sonuna kadar aramanıza büyük saygı duyuyorum.

Mesajımı, konunuza gayet ılımlı bir yaklaşım ile yanıt veren "Nahara" isimli arkadaşa yaptığınız çıkışa istinaden yazma gereği duydum, hepsi bu..

Mücadelenizde tekrar başarılar..