HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum ben Felsefe öğrencisiyim hangi kelimeyi nasıl kullanacağımı gayet yerinde bilirim.
Ben ürünün parasında değil Bağımsız olan büyük bir devlet vatandaşıyım bu devletin adı da Türkiye Cumhuriyeti ve bu devletin bir vatandaşı olmaktan sonuna kadar gurur duyuyorum hal böyle olunca bu devlet bir kural koymuş kanun yapmış bu kanunlar içinde zaten benim kanıt diye attığım dış köprüler var (linkler) onlara bakarsan haklı olduğumu göreceksin ben burada aynı zamanda TÜRKİYE CUMHURİYETİ kanunlarının hiçe sayılmasına tepki gösteriyorum ürün istersen 0.01 TL olsun hakkım hakdır ve alacağım da emin ol şuan dava açma hakkı bende saklı bu hakkımı 1 yıl geriye dönük kullana bilirim daha yasal sürem geçmedi her han müsait zamanda kendim de değil avukat ile açtıracağım avukatlık ücretini de yine ilgili kanunlar içinde o firmaya sevk edeceğim avukatlar ile görüşmedim daha.
Elbet kabul edecek bir avukat çıkar.
Çıkmazsa da fifi ben gider kendim açar tüketici haklarının verdiği kararı yine uygulamaz ise bu sever sulh mahkemesine başvurur İCRA başlatırım kafanı yorma sen sana bir zararı olmayacak severek alışveriş yaptığın siten aynen devam eder işleyişine.
Bağımsız ve büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin mahkemelerine başvurmanızı tavsiye ederim.
Bağımsız ve büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti 2015 yılı sonuna doğru yada 2016 ilk çeyreğinde, haklı olduğunuzu ortaya çıkaracak ürününüzü yenisi ile değiştirme kararı alacaktır.

Mücadelenizde başarılar.